FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ήλιδας: Δημοπρατείται η λειτουργία του διυλιστηρίου

Ημερομηνία: 22-10-2024 | Συντάκτης:

-Ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης η δημοτική Επιτροπή Ήλιδας

Με στόχο την ομαλή και ποιοτική υδροδότηση της Αμαλιάδας και των κοινοτήτων προχωρά στη δημοπράτηση της λειτουργίας και της συντήρησης του διυλιστηρίου πόσιμου νερού ο δήμος Ήλιδας, καθώς η δημοτική Επιτροπή ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης και τη συγκρότηση των επιτροπών διενέργειας & ενστάσεων του διαγωνισμού του έργου.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, παραθέτοντας στα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής τη μελέτη της Διεύθυνσης Υδάτινων Πόρων & Αποκαταστάσεων, πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού2,46 εκατ.  Ευρώ.

Το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει τη λειτουργία και τη συντήρηση του διυλιστηρίου πόσιμου νερού του Δήμου Ήλιδας για χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών με δικαίωμα προαίρεσης για άλλο ένα έτος.

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Ήλιδας ενέκριναν ομόφωνα την εισήγηση. Θα ακολουθήσει συζήτηση και πρόταση για έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και στη συνέχει θα διενεργηθεί ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου, ο οποίος θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot