FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Δράσεις πολιτισμού σε τοπικές κοινότητες

Ημερομηνία: 18-07-2024 | Συντάκτης:

Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

  • Σήμερα οι Dueto 3A στις Ράχες, αυριο Παρασκευή Λαϊκή συναυλία και παράσταση Καραγκιόζη σε Καλλιθέα και Καλλίκωμο

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  που έχουν προγραμματιστεί αυτή την περίοδο, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει από κοινού η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και τη στήριξη τοπικών φορέων  και συλλόγων, θα συνεχιστούν την Παρασκευή 19 Ιουλίου με συναυλία στην Καλλιθέα και παράσταση Θεάτρου Σκιών στο Καλλίκωμο.

Η συναυλία θα δοθεί στις 21:30 στην κεντρική πλατεία Καλλιθέας   με τα Λαϊκά Μονοπάτια που αποτελούν οι Μπάμπης Βασιλόπουλος, Βασιλική Ζαγορίτη, Γιάννης Σπυρόπουλος και Δημήτρης Μικελόπουλος.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Στέφανου Παπαγεωργίου θα παρουσιαστεί στις 21:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Τοπικής Κοινότητας Καλλικώμου.

Ο τίτλος της παράστασης είναι «ο Καραγκιόζης Γιατρός με το Ζόρι» και η είσοδος θα είναι επίσης ελεύθερη για τους θεατές.

Εξάλλου  για την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:15, στην πλατεία Ραχών του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, έχει προγραμματιστεί συναυλία με τους Dueto 3A, με υποστήριξη από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Ραχών «Η στροφυλιά».

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος, δήλωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει να υλοποιεί τον σχεδιασμό της για ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα που καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ηλεία και στηρίζει τα τοπικά σχήματα.

«Συνεχίζουμε τις Διαδρομές Πολιτισμού στην Ολυμπιακή Γη, οι οποίες έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη στήριξη τοπικών καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών, τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλους τους δήμους της Ηλείας, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τους συλλόγους και την κάλυψη όλου του φάσματος των τεχνών, για να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με την ψυχαγωγία και την παραγωγή πολιτισμού», τόνισε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot