FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αποδοχή χρηματοδοτήσεων και λήψη δανείων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ημερομηνία: 13-12-2019 | Συντάκτης:

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας Κυλλήνης στη ημερήσια διάταξη του οποίου έχουν συμπεριληφθεί σημαντικά θέματα που αφορούν την αποδοχή χρηματοδοτήσεων και την λήψη δανείων για την χρηματοδότηση έργων που έχουν ενταχθεί στο  «Φιλόδημο» αλλά και της πρόσληψης προσωπικού ΙΔΟΧ δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

1. Αποδοχή όρων για τη λήψη επενδυτικών τοκοχρεολυτικών δανείων από το Ταμείο Παρ/κων και Δανείων, για τη χρηματοδότηση των έργων α) «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δ.Κ. Κάστρου, Τ.Κ. Μέλισσας, Τ.Κ. Μπορσίου, Τ.Κ. Νεάπολης, Τ.Κ. Κουρτεσίου, ΤΚ Αετοράχης (Δάφνη) και ΤΚ Ψαρίου και σωληνώσεων υδατόπυργων» και β) «Νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός Δ.Κ. Βάρδας» τα οποία εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I.

2. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, 150.000,00€, για την «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών», και 363.900,00€ Επιχορήγηση των Δήμων της χώρας για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων αυτών, που εντάσσονται στους αναπτυξιακούς άξονες προτεραιοτήτων του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», όπως προσδιορίζονται από την ΥΑ 4748/20-02-2018.

3. Λήψη απόφασης για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για το έργο «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας»

4. Αποδοχή χρηματοδότησης 480.739,07€ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, για την παράταση της πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ».

5. Πρόσληψη προσωπικού στο Κέντρο Κοινότητας που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος