FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Νικολακόπουλος: «Μπροστά για όλους» με όλες μου τις δυνάμεις!

Ημερομηνία: 08-08-2023 | Συντάκτης:

Ανακοίνωση-δήλωση υποψηφιότητας ως Περιφερειακού Σύμβουλου Ηλείας με την παράταξη του Νεκτ. Φαρμάκη


Αγαπητοί συμπολίτες/συντοπίτες και συμπολίτισσες/συντοπίτισσες

Φίλες και φίλοι

Στα τέσσερα και πλέον χρόνια της πορείας μου στα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αγωνίσθηκα κι έθεσα όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία ενός και μόνο σκοπού. Να δω επιτέλους τον αγαπημένο μας τόπο, την Ηλεία, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και τους ανθρώπους του να πηγαίνουν μπροστά και να ευημερούν.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα προηγούμενα χρόνια κάναμε μια καλή αρχή και σταθήκαμε αντάξιοι της τεράστιας ιστορίας της Περιφέρειάς μας, της Ολυμπιακής Γης!

Ως Περιφερειακή Αρχή κάθε ενεργεία μας, κάθε δράση, κάθε μάχη και κάθε αγώνας όλα αυτά τα χρόνια διακρίθηκε από καθαρό πολιτικό λόγο κι εντιμότητα, που είχε πάντα ως γνώμονα την αλήθεια και την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας.

Μέχρι σήμερα καταφέραμε πολλά όμως αυτό δεν μας επιτρέπει να επαναπαυόμαστε γιατί σίγουρα υπάρχουν ακόμα περισσότερα να γίνουν…

Προσωπικά αισθάνομαι ότι με την στήριξη που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου κατάφερα να ανταποκριθώ αποτελεσματικά σε πληθώρα ζητημάτων, να σταθώ στο πλάι τους για κάθε τι, μικρό ή μεγάλο!

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού ξεκίνησε ένας Μαραθώνιος αγώνας που συνεχίζεται ως και σήμερα! Με όραμα, στόχο, πλάνο και-πάνω απ` όλα- με πολύ δουλειά!

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, διανύσαμε… πολλά χιλιόμετρα, καταφέρνοντας να αναβαθμίσουμε το αθλητικό προϊόν του τόπου μας!

Είμαι υπερήφανος για το μεγάλο αθλητικό αποτύπωμα που αφήνουμε στο σύνολο και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος χάρις στη λειτουργία της Αντιπεριφέρειας Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού.

Το κάναμε αφού σταθήκαμε δίπλα στα αθλητικά σωματεία όσο πιο δυνατά και άξια μπορούσαμε, χωρίς διακρίσεις. Προσφέραμε στήριξη αλλά και κύρος, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες συνομιλώντας καθημερινά με τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Διοργανώσαμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και φυσικά, εδώ, στην αγαπημένη μας Ηλεία!

Γεγονότα τοπικού, εθνικού, Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου ενδιαφέροντος που σέβονται την αίγλη και την ιστορία της και επαναπροσδιορίζουν τη θέση της Ολυμπιακής Γης στην σύγχρονη πραγματικότητα.

Με στόχο πάντα την περαιτέρω ενδυνάμωση και αναβάθμιση του νομού Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα! Κάτι που αποτελείμια υπόθεση που μας αφορά όλους.

Όλα αυτά τα χρόνια άκουγα προσεκτικά τη φωνή της ίδιας της κοινωνίας και των πολιτών της… δημιούργησα μια σχέση ζωής.

Μια σχέση που ξεπερνά τη συμβατική σχέση που έχει ένας πολιτικός με τους πολίτες, μια σχέση που σμιλεύεται μέσα από την ανθρώπινη επαφή και τη φιλική προσέγγιση. Μια σχέση αμφίδρομη, με καθημερινά «επεισόδια», με πολλές πτυχές που με γεμίζουν θάρρος αλλά και τεράστια ευθύνη και μου δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσω στη συνέχεια της πολιτικής μου διαδρομής.

Ένας δρόμος που θέλω να βαδίσω και τα επόμενα χρόνια με τη δική σας στήριξη… 

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι που μου υποδεικνύουν ότι πρέπει να συνεχίσω αυτό τον αγώνα που ξεκίνησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια κι ευελπιστώ να έχει μακρά πορεία!

Με όλα τα προαναφερθέντα ως «πυξίδα» μου, θέλω να ανακοινώσω Δημόσια ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα είμαι (και πάλι) υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά για Όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη. 

Μία απόφαση που έλαβα με πλήρη επίγνωση να συνεχίσω ότι ξεκίνησα με ισχυρή θέληση, με ενεργό δράση, ρεαλιστικές προτάσεις και αποφασιστικότητα. Μια υποψηφιότητα με ξεκάθαρες αρχές:

  • Με σεβασμό, ευγένεια και χαμόγελο απέναντι στον πολίτη
  • Με ειλικρινές και καθαρό βλέμμα πάνω σε κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα
  • Με σοβαρή και διεκδικητική παρουσία
  • Με στόχο την δημιουργία μιας Περιφέρειας με ανθρώπινο πρόσωπο, έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης με την ψήφο σας στην παράταξη «Μπροστά για Όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη θα σημάνει την συνέχεια τουπαραγωγικούκύκλου που έχει ξεκινήσει από το 2019 για την Ηλεία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Είναι το χρονικό σημείο και η πολιτική συγκυρία που μπορεί ν’ αλλάξει την πορεία των πραγμάτων και να δώσει ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες στο νέο ξεκίνημα που έχουμε κάνει ως παράταξη τα τελευταία χρόνια.

Τα προβλήματα του τόπου μας απαιτούν υπεύθυνη κι αποτελεσματική διαχείριση. Χρειάζονται μια περαιτέρω ώθηση δημιουργικότητας, για να προχωρήσουμε ακόμα πολλά βήματα μπροστά.

Η ανάπτυξη, η ποιότητα ζωής, οι υποδομές, ο αθλητισμός, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η διαχείριση της καθημερινότητας, δεν αντιμετωπίζονται επιτυχώς με «ευχολόγια».

Απαιτούν αποτελεσματική διαχείριση. 

Το 2019 η παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την Αρχή» έδειξε το δρόμο… το 2023 συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και μπαίνουμε «Μπροστά για Όλους»!

«Μπροστά για Όλους» για τη Δυτική Ελλάδα με ορίζοντα το 2030!

«Μπροστά για Όλους» για την αγαπημένη μας Ηλεία!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot