FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Νικολακόπουλος: «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» και με Speedminton

Ημερομηνία: 20-07-2023 | Συντάκτης:

Μια ακόμα επιτυχημένη δράση του προγράμματος που υλοποιείται το φετινό καλοκαίρι από την Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού Δυτ. Ελλάδας


Στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου τουρνουά Speedminton στην παραλία Καβούρι Κατακόλου στάθηκε με δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος. Ενός τουρνουά που διοργάνωσετο απόγευμα της Τετάρτης, 19 Ιουλίου 2023, ο Φιλαθλητικός Πύργου με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας χάρις στο πρόγραμμα «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» την εποπτεία του οποίου έχει ο κ. Νικολακόπουλος ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης.

«Η Ηλεία διαθέτει μεγάλη ακτογραμμή και δεν θα μπορούσαμε να μην στηρίζουμε διοργανώσεις με αθλήματα που διεξάγονται πραγματικά δίπλα στο κύμα. Ένα από αυτά είναι το Speedmintonμε την περιοχή μας να πρωτοπορεί όσον αφορά το συγκεκριμένο άθλημα αφού μόνο ο Φιλαθλητικός σε όλη την Ελλάδα διοργανώνει ένα τέτοιο τουρνουά.

Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοπόρες δράσεις και αθλήματα και θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια αφού στις 26 Ιουλίου θα διοργανωθεί τουρνουά BeachTennisκαι στις 2 Αυγούστου τουρνουά AirBadminton», τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμούπρόσθεσε επίσης ότι «Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν οι συμμετοχές ήταν πολλές, οι αγώνες είχαν ενδιαφέρον και πρόσφεραν θέαμα σε όσους τους παρακολούθησαν. Θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και προσκαλώ τους πολίτες όλων των ηλικιών να παρακολουθήσουν και τα επόμενα αθλητικά events του προγράμματος Αθλητισμός δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας την αγαπημένη συνήθεια της εποχής, που είναι το μπάνιο στη θάλασσα, και ζώντας αυθεντικές αθλητικές στιγμές, που γεμίζουν το καλοκαίρι μας με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις».

Σημειώνεται πως αυτές τις ημέρες στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητισμός δίπλα στο κύμα» διεξάγεται τουρνουά beachsoccerστο Κατάκολο (περιοχή Κουνέλια), ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουλίου θα διεξαχθεί το 5ο τουρνουά beachsoccerκαι το 1ο τουρνουά ποδοτέννις και πάλι στο Κατάκολο (Banana).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot