FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Λιόγας: «Στόχος μου ήταν ο Κόροιβος να πάει στο Final-4»

Ημερομηνία: 22-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο προπονητής του Κοροίβου, Δημήτρης Λιόγας, στο περιθώριο του Final-4 της Elite League βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής του φετινού πρωταθλήματος που μόλις ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά την βράβευσή του την Κυριακή στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση του Action24 για την εξαιρετική πορεία του Κοροίβου, δίνοντας τα εύσημα σε όσους συνέβαλαν σε αυτή, ενώ αποκάλυψε πως στόχος του ήταν ο Κόροιβος να πάει στο Final-4.

Ο έμπειρος προπονητής είπε αρχικά: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα το γεγονός ότι αυτή η ψηφοφορία ορίζεται από τους συναδέλφους μου και από τους αρχηγούς των ομάδων. Αυτό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τον Κόροιβο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα, τους συνεργάτες μου, γιατί θεωρώ πως είναι ένα ομαδικό βραβείο, δεν αντικατοπτρίζει μόνο το πρόσωπό μου και φυσικά κυρίως τους παίκτες μου που δούλεψαν πολύ σκληρά όλο το χρόνο μαζί μου, πίστεψαν ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό και βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, ξέρω ότι πάντα είναι δύσκολο όταν είσαι αθλητής, αλλά νομίζω πως τους χρωστάω ευγνωμοσύνη και αισθάνομαι πολύ καλά μαζί τους».

Για το αν συμφωνεί με τους προπονητές που ψήφισαν, που είπαν πως ο Κόροιβος έκανε μια υπερβατική χρονιά, ο Λιόγας απάντησε: «Από τη μια μεριά “ναι”, αλλά κατά την γνώμη μου υπέρβαση θα ήταν αν ο Κόροιβος ήταν μια από τις ομάδες που βρίσκονται εδώ, στο Final-4, σε αυτή την υπέροχη γιορτή. Στόχος μου από την αρχή ήταν η ομάδα να πάει στο Final-4. Βεβαίως, υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι που θεωρούσαν πως ο Κόροιβος θα ήταν μια από τις πρώτες ομάδες που θα υποβιβαστεί. Υπό αυτή την έννοια “ναι”, είναι μια υπέρβαση. Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία όλους τους ανθρώπους που υποστηρίζουν τον Κόροιβο, είτε είναι χορηγοί είτε φίλαθλοι, γιατί χωρίς την βοήθειά τους κι εγώ προσωπικά δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot