FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Κράλλης, «Ήλιδα-Νέα Γενιά Ιδεών»: Μαζί την Κυριακή για τη μεγάλη νίκη των δημοκρατικών δυνάμεων

Ημερομηνία: 29-05-2019 | Συντάκτης:

Ο Δημοκρατικός Δήμος Ήλιδας,  αφότου επέλεξε με την ψήφο του τους Δημοτικούς Συμβούλους που επιθυμεί να τον εκπροσωπήσουν, την Κυριακή 2 Ιουνίου καλείται να επιλέξει και τον Δήμαρχο που θα εγγυηθεί την ευρύτερη δυνατή συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η παράταξη Λυμπέρη δεν έχει την πλειοψηφία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό δεν αλλάζει. Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκεται απέναντί του, άρα ακόμα και αν κέρδιζε στις εκλογές στις 2 Ιουνίου θα ήταν ένας Δήμαρχος χωρίς εξουσία, γι’ αυτό όσα υπόσχεται και διαδίδει είναι αβάσιμα.

Η δική μας δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» έδωσε τη μάχη με καθαρό δημόσιο λόγο και ασυμβίβαστη αντίθεση με την παράταξη Λυμπέρη και όσα αυτός και ο στενός ηγετικός του πυρήνας εκφράζουν τα τελευταία 21 χρόνια στο Δήμο μας.

Είναι σαφές ότι η πολιτική μας αισθητική, αλλά και οι προγραμματικές μας θέσεις μπορούν να βρεθούν σε σύγκλιση μόνο με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ» ΤΟΥ Δημάρχου Ήλιδας.

Εμείς σε αυτή τη κρίσιμη μάχη για το μέλλον της πόλης μας παίρνουμε ανοιχτά θέση απέναντι στη συντήρηση, στηρίζουμε ανοιχτά τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, συγκροτούμε ένα πλατύ μέτωπο θετικών δυνάμεων του Δήμου Ήλιδας και βαδίζουμε για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος