FOLLOW US: facebook twitter

Δήμητρα Σκαλτσά – Καλογεροπούλου – Βιογραφικό

Ημερομηνία: 02-10-2023 | Συντάκτης:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Νεοχώρι Ζαχάρως. Γονείς μου είναι ο Στάθης και η Κανέλλα Σκαλτσά. Σπούδασα Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνα και εργάζομαι στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το 1995. Είμαι παντρεμένη με τον Αριστογείτονα Καλογερόπουλο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και έχουμε δυο παιδιά, τον Ανδρέα και το Στάθη, 15 και 14 ετών αντίστοιχα. 
 

Οι συνδημότες μου με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του 2019 με το συνδυασμό του Δημάρχου, Κώστα Αλεξανδρόπουλου, και ο Δήμαρχος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του ορίζοντάς με αντιδήμαρχο και αναπληρώτριά του. Ως αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, υπεύθυνη για τα ζητήματα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του δήμου προσπάθησα να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών μου και του Δημάρχου. Τα τέσσερα αυτά χρόνια ήταν χρόνια σκληρής δουλειάς και γνώσης με γνώμονα το κοινό καλό, που με γεμίζουν περηφάνια.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη θα είμαι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην  παράταξη του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου. Ζητώ και πάλι τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε με το ίδιο ενδιαφέρον, την αφοσίωση και επιπλέον με την εμπειρία των τεσσάρων χρόνων, την προσπάθεια για να δούμε το Δήμο μας όπως όλοι τον οραματιζόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος