FOLLOW US: facebook twitter

Δημαρχιακή συνάντηση στον Πύργο!

Ημερομηνία: 17-10-2023 | Συντάκτης:

Με τον νέο δήμαρχο Έδεσσας, Γ. Τσεπκεντζή, συναντήθηκε χθες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής

Με πρωτοβουλία του Παύλου Μαλλιόπουλου, συγγενούς του δημάρχου Έδεσσας


Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Την ευκαιρία για μια ευχάριστη και δημιουργική συζήτηση με τον νέο δήμαρχο Έδεσσας, Γιάννη Τσεπκεντζή είχε χθες το μεσημέρι στο εκλογικό του κέντρο ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής.

Ο νομικός και προοδευτικός επιχειρηματίας κ. Τσεπκεντζής έχει συγγενικούς δεσμούς με τον Πύργο, καθώς είναι ανιψιός επ’ αδελφή του Παύλου Μαλλιόπουλου, και επισκέπτεται πολύ συχνά την πόλη, τιμώντας τη γενέτειρα τη αγαπημένης του μητέρας, της ερίτιμης κυρίας Ντίνας Τσεπκεντζή- Μαλλιοπούλου. Η οικογένεια Τσεπκεντζή εξάλλου είναι συνδεδεμένη με τον Πύργο, αφού η θεία του Δημάρχου Έδεσσας, η αξέχαστη Φιλίτσα Αλτάνη- Τσεπκεντζή, ήταν εξαίρετη φιλόλογος καθηγήτρια για πολλά χρόνια στην ηλειακή πρωτεύουσα.

Ο κ. Καννής τον υποδέχθηκε χθες στο εκλογικό του κέντρο και, αφού αντάλλαξαν συγχαρητήριες ευχές, συζήτησε μαζί του για την εκλογική εμπειρία και για τις βασικές κατευθύνσεις που πρέπει να εφαρμόσουν οι πόλεις της Ελλάδας την επόμενη πενταετία.

Από την πλευρά του ο κ. Τσεπκεντζής, ο οποίος έμεινε τρεις ημέρες στον Πύργο, τόνισε ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη στην πόλη και εξέφρασε την επιθυμία για διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τον νέο δήμαρχο Πύργου, υπογραμμίζοντας την εκτίμησή του προς το πρόσωπό του.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο κ. Παύλος Μαλλιόπουλος και ο κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, οι οποίοι ανέλαβαν και την πρωτοβουλία της συνάντησης των δύο νέων δημάρχων και υπογράμμισαν την ανάγκη στενής συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων και ιδεών μεταξύ των δύο δήμων κατά τη διάρκεια της επόμενης πενταετίας.

Ο κ. Μαλλιόπουλος, που ήταν και ο βασικός συντελεστής αυτής της συνάντησης, εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίησή του που ευοδώθηκε η πρωτοβουλία τους, και ευχήθηκε στους θείους και την αγαπημένη μητέρα του κ. Τσεπκεντζή να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν πάντα δυνατό και δημιουργικό, και στον Στάθη Καννή να έχει μια δημιουργική θητεία που θα φέρει καλύτερες ημέρες στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot