FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση υποψηφιότητας Αναστασίου Αλτάνη στον δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας

Ημερομηνία: 06-06-2023 | Συντάκτης:

Διαδρομή με συνέπεια και ειλικρίνεια σε μια αποτελεσματική πορεία πράξεων για τον τόπο μας

  • Γιατί συστρατεύομαι με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Κάπο

Αγαπητές συνδημότισσες , αγαπητοί συνδημότες 

Όλα αυτά τα χρόνια  εργάστηκα με αγνές και διάφανες προθέσεις, με επιμελή διοικητικό σχεδιασμό και με μεθοδικότητα ως προς το ρόλο και  τις αρμοδιότητες που είχα αναλάβει για δύο χρόνια από την θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και προέδρου Οικονομικής επιτροπής  χωρίς λόγια του αέρα και επιπόλαιες εύκολες λύσεις, φέρνοντας συγκεκριμένα, απτά, αποτελέσματα στον Δήμο μας. 

Προσπάθησα να τονώσω τη συνολική βιώσιμη δυναμική  του τόπου μας αλλά και να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας πάντα σε ειλικρινή διάλογο μαζί σας. 

Πέραν αυτών αντιμετώπισα κινήσεις που έφτασαν το Δήμο μας   σε επιτήδεια οργανωτικά αδιέξοδα, καθώς και στα πρόθυρα της αδυναμίας ακόμη και ως προς την στοιχειώδη λειτουργία του, γι αυτό και με επιστολή μου στις 8 Φεβρουαρίου 2023 προς την παράταξη της νυν δημοτική αρχής ανεξαρτητοποιήθηκα  για λόγους αρχής καθώς ήταν  ανακόλουθο προς την πολιτική μου διαδρομή να συνεχίζω να στηρίζω λάθος κατευθύνσεις και αποφάσεις.

Πολιτική δεν γίνεται με λόγια αλλά με πράξεις γι αυτό και το μόνο  χρέος και μεγάλο καθήκον είναι ο τόπος μου  και οι άνθρωποί του. 

Επέλεξα   αυτό  το χρονικό σημείο για να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου, επειδή το θεωρώ μία αρχή!  

Μία αρχή για να  ξεδιπλώσουμε όλη τη στρατηγική μας  στην πορεία μας προς τη νίκη στις εκλογές στις 8  Οκτωβρίου  2023.   

Ήρθε  η ώρα για μια πραγματική, δημοκρατική, προοδευτική διακυβέρνηση στο Δήμο Ζαχάρως- Φιγαλείας γι αυτό και συστρατεύομαι  με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Κάπο.    

Μία διακυβέρνηση που θα δημιουργήσει τις απαραίτητες, προοδευτικές, προγραμματικές συγκλίσεις και θα οδηγήσει την Ζαχάρω, την Φιγαλεία και τις κοινότητές μας  στη νέα εποχή.  

 Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες   είμαστε πλέον  στη σωστή πλευρά της ιστορίας, στην τοπική αυτοδιοίκηση  που θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί και  εκεί θα παραμείνουμε!    

Ήρθε η ώρα για το πραγματικά νέο!   

Ήρθε η ώρα για την πολιτική αλλαγή στο Δήμο Ζαχάρως- Φιγαλείας!        


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot