FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Γ. Παναγουλια για την υποψηφιότητα με Ν. Φαρμάκη

Ημερομηνία: 07-07-2023 | Συντάκτης:

Από τα φοιτητικά μου χρόνια, η ενεργός συμμετοχή στα κοινά και η διαρκής προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία αποτελούσε σταθερή και συνειδητή μου επιλογή. Μέσα από επιστημονικές, πολιτικές, κοινωνικές και αθλητικές συλλογικότητες ή δράσεις, για περισσότερα από σαράντα χρόνια, έχω αφήσει το αποτύπωμά μου, που νομίζω ότι έχει θετικό πρόσημο. 

Η πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη να συμμετάσχω σ’ ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, με τιμά και τον ευχαριστώ θερμά. Είναι μια πρόταση που μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σ’ ένα ευρύτερο γεωγραφικό σύνολο. 

Σε μια εποχή που ο κόσμος αλλάζει θεαματικά, δεν θα μπορούσα να μείνω απαθής θεατής. Επέλεξα να έχω ενεργό ρόλο, συμβάλλοντας σε μια κοινή προσπάθεια ευρείας αποδοχής, την μόνη ίσως ρεαλιστική, βιώσιμη και αναπτυξιακή πολιτική πρόταση για την Περιφέρειά μας. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές και με όραμα μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο μας, προχωράμε μαζί προς το μέλλον!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot