FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, για επίθεση Πολάκη στην Μαρία Συρεγγέλα

Ημερομηνία: 16-07-2024 | Συντάκτης:

«Καταδικάζω απερίφραστα την σεξιστική συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, ο οποίος με απαράδεκτο τρόπο επιτέθηκε φραστικά στην Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, στον αέρα της εκπομπής «Γεγονότα 2.0» στο Attica TV, το βράδυ της Δευτέρας. 

Ο κ. Πολάκης, με το αδιανόητο ύφος που διαχρονικά τον διακρίνει, εκφράζει τον μισογυνισμό, την υποτίμηση των γυναικών και κάθε θηλυκής έκφανσης και οχυρωμένες προκαταλήψεις εναντίον των γυναικών. Η συμπεριφορά του απέχει μακράν από κάθε κοινωνική ευαισθησία που θεωρητικά και μόνο ευαγγελίζεται ο πολιτικός του χώρος. Μας υπενθυμίζει, με τον πλέον χυδαίο τρόπο, ότι ο «Πολακισμός» αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει την πολιτική του ανεπάρκεια.

Ο κ. Πολάκης, με τις απόψεις του, δεν προσέβαλε μόνο μια πολιτική του αντίπαλο, αλλά κάθε μια γυναίκα που παλεύει καθημερινά. Υψώσουμε τη φωνή μας, μαζί με αυτή της Μαρίας Συρεγγέλα, απέναντι στο “βούλωστο” και την θρασυδειλία και καλούμε όσους εκφράζουν τέτοιες πεποιθήσεις και συμπεριφορές, να απαλλαγούν από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις και νοοτροπίες τους, όσον αφορά τη θέση και τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία. Ο «Πολακισμός» και οι πολιτικοί του προστάτες ανήκουν στις μαύρες σελίδες του παρελθόντος. Φτάνει πια με τον κ. Πολάκη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot