FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωσε συμμετοχή στη Β΄ Κατηγορία η Ολυμπιάδα Γουμέρου

Ημερομηνία: 26-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου δήλωσε τελικά συμμετοχή στην Β΄ κατηγορία, έστω την ύστατη στιγμή, όπως συνηθίζει άλλωστε (το ίδιο είχε πράξει και πέρυσι). Υπήρχε η σκέψη να δηλώσει συμμετοχή στη Γ΄ Κατηγορία, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης ενεργοποιήθηκαν πρόσωπα που αγαπούν την ομάδα, το Συμβούλιο ενισχύθηκε και αποφασίστηκε να δηλώσει συμμετοχή στη Β΄ Κατηγορία. Όσο για το αν η ομάδα έχει διαγραφεί από το Μητρώο της Γ.Γ.Α., όπως αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας, το πρόβλημα το είχαν αρκετές ομάδες στην Ηλεία και στην Ολυμπιάδα έλειπε ένα έγγραφο, το οποίο έχει ήδη προσκομίσει και το θέμα έχει δρομολογηθεί να λυθεί άμεσα!

Η Ολυμπιάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Χρήστο Αγγελόπουλο να είναι εκτός Ηλείας μέχρι τον Νοέμβριο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι έτσι θα βοηθήσει την ομάδα όπου αλλού του ζητηθεί. Η ομάδα του Γουμέρου έχει έρθει σε συμφωνία με πέντε παίκτες και απομένουν τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους, ενώ από πέρυσι συνεχίζουν εννιά παίκτες.

Στο γήπεδο θα γίνει επανασπορά και εωσότου είναι έτοιμο η ομάδα θα αγωνίζεται στη Μαγούλα. Εξάλλου, ήδη γίνονται προεργασίες για τις 22 Σεπτεμβρίου και το μεγάλο πανηγύρι στο Βάραγκα, για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot