FOLLOW US: facebook twitter

Δικαίωση Μ. Μπαλαούρα στο Εφετείο για fake news σε βάρος του

Ημερομηνία: 29-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Έκκληση στα ΜΜΕ να αποσύρουν παλαιότερα δυσφημιστικά για εκείνον δημοσιεύματα, που όμως κρίθηκαν αναληθή και δυσφημιστικά με απόφαση του Εφετείου, απευθύνει ο Μάκης Μπαλαούρας.

Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή του πρόκειται για δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι δήθεν  είχε επηρεάσει λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας κυβερνητική απόφαση του τότε Υφυπουργού Εργασίας, με βάση την οποία ως συνταξιούχος της Τράπεζας της Ελλάδος θα εξαιρείτο δήθεν της περικοπής της σύνταξής του και θα ευνοούταν ως προς το ζήτημα αυτό έναντι των άλλων συνταξιούχων του ΕΦΚΑ.

Αντίθετα, το αληθές ήταν ότι καμία τέτοια κυβερνητική απόφαση δεν υπήρξε και ότι υπέστην και  ο ίδιος περικοπή της σύνταξής του και μάλιστα κατά ποσοστό μεγαλύτερο της περικοπής των άλλων συνταξιούχων του ΕΦΚΑ.

«Επειδή όμως η αναπαραγωγή των δημοσιευμάτων που έχουν κριθεί ως αναληθή και δυσφημιστικά με τελεσίδικη πλέον απόφαση του δικαστηρίου, θίγει την τιμή και υπόληψή μου, σας καλώ να σταματήσετε άμεσα την αναπαραγωγή των

_Υ.Γ. Παρακαλώ να μην ενοχληθούν τα ελάχιστα ΜΜΕ που κράτησαν σαφείς αποστάσεις από το συκοφαντικά δημοσιεύματα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», που λαμβάνουν αυτή την επιστολή ή παρουσίασαν τις τότε απαντήσεις μου.

Αφού θα τα ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά για τη στάση τους, θα τα παρακαλούσα απλώς να δημοσιεύσουν την ουσία της δικαίωσής μου και από τα δικαστήρια.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot