FOLLOW US: facebook twitter

Δικαίωση των εργαζομένων στους Δήμους και της Ηλείας: Παράταση Προληπτικού Ελέγχου έως το τέλος του 2019!

Ημερομηνία: 03-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85779″ img_size=”full”][vc_column_text]Με τροπολογία που ψηφίστηκε χθες, παρατείνεται ο Προληπτικός Έλεγχος των δαπανών στους ΟΤΑ από το Ελεγκτικό Συνέδριο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019.

Με την απόφαση αυτή, έρχεται μια πρώτη δικαίωση και για το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ με βασικό αίτημα την άμεση κατάργηση των διατάξεων του άρθρου 204 του Ν.4555/2018 με τις οποίες οι αιρετοί απαλλάσσονται κάθε ευθύνης των διαδικασιών εκκαθάρισης και πληρωμής των δαπανών Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού και την άμεση επαναφορά του Προληπτικού Ελέγχου.

Μάλιστα, προ δεκαημέρου είχε πραγματοποιηθεί και κοινή σύσκεψη στο Λάτσειο των Προϊσταμένων και των υπαλλήλων των Οικονομικών Υπηρεσιών των Δήμων της Ηλείας με πρωτοβουλία του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας Ζαχάρως Χρήστου Γαρύφαλλου στη διάρκεια της οποίας είχαν ενημερωθεί για τις θετικές εξελίξεις αναφορικά με την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας που ψηφίστηκε χθες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot