FOLLOW US: facebook twitter

Διήμερες εκδηλώσεις με μουσική, χορό και δημιουργίες από το ΚΔΑΠ μεΑ «Ηλίανθος»

Ημερομηνία: 13-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Πολιτισμός
Την Τετάρτη και την Πέμπτη στον Κούβελο

Ο «Ηλίανθος» ανοίγει τα πέταλα του και μας προσκαλεί όλους στο χώρο του Κούβελου, το διήμερο 13 και 15 Ιουλίου, σε μια εκδήλωση για να θαυμάσουμε τους πραγματικούς «ανθούς της Ηλείας». Σε μια εκδήλωση γεμάτη χρώματα, μουσική, χορό, δημιουργίες και χαμόγελα.

Την Τετάρτη λοιπόν στις 6.30 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις με την έκθεση εικαστικών/ Καλλιτεχνικό Εργαστήρι face painting από τη Γιώτα Βαμβακά και στις 7.30 θα γίνει παρουσίαση δρώμενων από το ΚΔΑΠ μεΑ Ηλίανθος και ΕΝΕΕΓΥΛ Πύργου (σχολική ορχήστρα του κ. Φώτη Παπαθεοδώρου). Θα ακολουθήσει στις 9.15 η βράβευση του Παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου και αμέσως μετά συναυλία Ζανέλ Casual.

Την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη θα επαναληφθεί η έκθεση εικαστικών/ Καλλιτεχνικό Εργαστήρι face painting από τη Γιώτα Βαμβακά και μετά θα ακολουθήσει συναυλία με τον Ηρακλή Φάμελλο και την ορχήστρα του αλλά και του «Λαϊκού Δίφωνου» με το Μανώλη Καλογερόπουλο και την Ειρήνη Τσεκούρα.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν το ΚΔΑΠ μεΑ Ηλίανθος, ο Δήμος Πύργου, το Σωματείο Παραπληγικών- Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας, το ΕΝΕΕΓΥΛ Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου, ο Σύλλογος «Πύργος Όλοι μαζί» και ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος