FOLLOW US: facebook twitter

«Δίδυμη» επιτυχία στη Γαστούνη!: Στην Ψυχολογία Αθηνών η Άννα Λιναρδοπούλου, στην Ιατρική Κρήτης ο Γιάννης

Ημερομηνία: 28-08-2021 | Συντάκτης:

Διπλή επιτυχία στην οικογένεια Λιναρδόπουλου από τη Γαστούνη, καθώς τα δίδυμα αδέλφια της Άννα και Γιάννης Λιναρδόπουλος κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η Άννα εισήχθη στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ο Γιάννης εισήχθη στην Ιατρική της Κρήτης, στο Ηράκλειο. Αμφότεροι μοιράστηκαν τις πρώτες τους σκέψεις με την «Πρωινή» μετά την ανακοίνωση των βάσεων, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί δεν περίμενα ότι θα τα πάω τόσο καλά. Εϊμαι πολύ χαρούμενος γιατί μπήκα σε σχολή που ήθελα, ενώ χαίρομαι και για την Άννα που μπήκε στη σχολή που ήθελε. Ήταν μια χρονιά με δυσκολίες λόγω της καραντίνας, όμως τελικά τα καταφέραμε και ανταμείφθηκαν οι προσπάθειές μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επιτύχω τη μεταγραφή μου στην Αθήνα, για να είμαι μαζί με την Άννα», τόνισε.

Η Άννα Λιναρδοπούλου εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της για τη διπλή επιτυχία, τονίζοντας ότι ολοκληρώθηκε μια δύσκολη προσπάθεια.

«Το όνειρό μου από την πρώτη τάξη του Λυκείου ήταν να ακολουθήσω την Ψυχολογία είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη που τα κατάφερα. Η χρονιά σαφώς και ήταν πολύ δύσκολη για όλα τα παιδιά, βέβαια εν μέρει η καραντίνα μας ωφέλησε εν μέρει, γιατί όταν έχεις περιορισμένες επιλογές και έξοδοι δεν υπάρχουν, εκ των πραγμάτων η προσήλωση στο διάβασμα είναι σχεδόν μονόδρομος. Είναι διπλή η χαρά μου γιατί και ο Γιάννης κατάφερε να μπει στη σχολή που ήθελε και ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να πάρει μεταγραφή και να σπουδάζει κι αυτός στην Αθήνα», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος