FOLLOW US: facebook twitter

Διαβολίτσι-Πανηλειακός 4-1: Αποδεκατισμένος… γνώρισε άλλη μία ήττα

Ημερομηνία: 09-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός, με 15 παίκτες όλους κι όλους στην αποστολή (χωρίς Δ. Τσίγκρηλα, Έλιοτ, Παπαπέτρου, Ρούνη) ηττήθηκε 4-1 χθες στο Διαβολίτσι από την ομώνυμη ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη, για την 23η αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά τη νίκη του Παναργειακού επί του Πανγυθεατικού.

Ο Πανηλειακός, ο οποίος, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Λούσκο, καθοδηγήθηκε από τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο, που όμως κάθισε και κάτω από τα γκολπόστ, ήταν καλός στο α΄ ημίχρονο, το οποίο τελείωσε 1-1. Στο 13΄ ο Γεωργιόπουλος έκανε το 1-0, ενώ νωρίτερα ο Αρβανίτης είχε σουτ από δεξιά που μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Μετά το 1-0 ο Τσαγκάρης έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ είχε δοκάρι ο Λίλα, ώσπου το 1-1 ήρθε στο 40΄ με τον Αρβανίτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα σε εκτέλεση φάουλ κι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο β΄ μέρος όμως, η μεσσηνιακή ομάδα, που ήθελε πολύ τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή, μπήκε δυνατά και στο 47΄ ο Βιγιαφάνε σημείωσε το 2-1. Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά στο 70΄ ο Μουλιάτος έγραψε το 3-1 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του. Ο Τσαγκάρης στη συνέχεια δεν κατάφερε από κοντά να μειώσει σε 3-2 και ο Μουλιάτος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαβολίτσι: Δ. Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας (69′ Μουλιάτος), Πιτσιλής, Γεωργιόπουλος, Γκελκέρια, Γραμματικόπουλος (69′ Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνε (60′ Πλαστουργός).

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Κωστόπουλος, Λίλα, Μπουρνέλης (46′ Ρουμελιώτης), Κουζής, Κύτταρης (46′ Δαλαβούρας), Μπάλλας, Τσίγκρηλας, Αρβανίτης, Τσαμπουρής, Τσαγκάρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος