FOLLOW US: facebook twitter

Διάβασε ένα βιβλίο, ταξίδεψε, ονειρέψου…

Ημερομηνία: 30-07-2023 | Συντάκτης:

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή η 20η Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία της Κουρούτας

  • Μεγάλη επισκεψιμότητα στην διοργάνωση- θεσμό
  • Βιβλιοπαρουσίαση σήμερα το βράδυ

Με μεγάλη επιτυχία και ανάλογη επισκεψιμότητα, πραγματοποιήθηκαν  το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια της 20ης Έκθεσης Βιβλίου στην πλατεία της Κουρούτας που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας σε συνεργασία με το Δήμο, στον πολύ ωραία διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο που στεγάζει τα περίπτερα με τα βιβλιοπωλεία, φιλοξενώντας χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, με τον Πρόεδρο Φώτη Νικολόπουλο να ανοίγει την εκδήλωση και να στέκεται ιδιαίτερα στο σκοπό της έκθεσης που δεν είναι άλλος από το να αναδείξει τον πολιτισμό και την τέχνη όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια διεξαγωγής της με μεγάλη επιτυχία, ενώ τόνισε πως θα αποτελέσει για τους πολίτες ένα όμορφο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των βιβλίων.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν o βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, εκφράζοντας τη χαρά του για την σημαντική αυτή διοργάνωση- θεσμό στα δρώμενα της Αμαλιάδας καθώς επίσης και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού- Εθελοντισμού- Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Στα περίπτερα της έκθεσης περιηγήθηκε πολύς κόσμος  και μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους βιβλία.

Παρουσίαση βιβλίου

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, σήμερα το βράδυ από τι 9 έως τις 11 θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Άγριο Χάραμα» της συγγραφέως Ευαγγελίας Ευσταθίου από τις εκδόσεις «Μίνωας».

Η έκθεση βιβλίου στην Κουρούτα θα συνεχιστεί ως τις 7 Αυγούστου και θα είναι επισκέψιμη από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα.

(Φωτογραφίες: Kristo Defrim Hasa)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot