FOLLOW US: facebook twitter

Διατήρησε τη θέση του ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Ανδρέας Νικολακόπουλος

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:

Ανανέωσε την εμπιστοσύνη του ο πρωθυπουργός στο πρόσωπο του Ηλείου βουλευτή, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό

Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  στο πρόσωπο του Ανδρέα Νικολακόπουλου, επιβεβαιώθηκε κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό με τον Ηλείο πολιτικό να παραμένει αμετακίνητος στη θέση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Η σκληρή δουλειά, η προσήλωση, η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα, είναι χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει το πρόσωπο του κ. Νικολακόπουλου και αυτά που τον διατήρησαν αμετακίνητο στη θέση του.

Ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης, με δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά τον πρωθυπουργό και μίλησε για πολλή δουλειά και λιγότερα λόγια: 

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου και τη συνέχιση του σημαντικού και δύσκολου έργου που έχουμε μπροστά μας, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Είναι ώρα για λίγα λόγια και πολλή δουλειά, συντεταγμένα και μεθοδικά πάνω στο δόγμα που εκφράζει όλες αυτές τις μέρες ο Πρωθυπουργός, ότι πρέπει να «τρέξουμε» ακόμη πιο γρήγορα και κυρίως πιο αποτελεσματικά, απέναντι στα μεγάλα προβλήματα του πολίτη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot