FOLLOW US: facebook twitter

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας απαντά στον πρ. Σωματείου Εργαζομένων ΝΜ Αμαλιάδας: «Ο συνδικαλισμός του… εντέλλεσθε»

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”43779″ img_size=”full”][vc_column_text]Τη δική του απάντηση, στις δηλώσεις του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας έδωσε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος.

«Διαβάσαμε με ιδιαίτερη προσοχή τη δήλωση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της ΝΜ Αμαλιάδας. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο της τυφλής προσωπικής αντιπαράθεσης. Δεν πρόκειται να αναλύσουμε τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλλει για την σταθεροποίηση και ανασυγκρότηση του συστήματος υγείας στο νομό σε ορισμένες από τις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος.

Ας δούμε όμως και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, τις δήθεν ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις που προτείνει ο  ίδιος για την υλοποίηση των μαξιμαλιστικών εφημεριακών προγραμμάτων που εισηγείται.

Είναι πρωτόγνωρο και παράδοξο στην συνδικαλιστική ιστορία του τόπου πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων να υπερασπίζεται αυταρχικές μεθόδους διοίκησης και να προτείνει να δοθεί εντέλλεσθε σε άλλους εργαζομένους, στη συγκεκριμένη περίπτωση στο ιατρικό προσωπικό, αδιαφορώντας προκλητικά για τη σωματική και πνευματική τους κόπωση.

Αναφορικά με τις «ευθύνες» της Διοίκησης  του ΓΝ Ηλείας σχετικά με τη νέα πτέρυγα είναι προφανές ότι πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Γνωρίζει ότι οι ευθύνες ανήκουν στο Δήμο Ήλιδας και την Τεχνική του Υπηρεσία, η οποία επιβλέπει από το 2004 ένα έργο το οποίο κυριολεκτικά σέρνεται. Προφανώς δεν επιθυμεί να δυσαρεστήσει τους ομοτράπεζούς του, εκπροσώπους του Δήμου Ήλιδας, που συμμετέχουν στην επιτροπή διάσωσης του νοσοκομείου.

Είμαι βέβαιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στη ΝΜ Αμαλιάδας που υπερασπίζονται τη βιωσιμότητα και την προοπτική της συγκεκριμένης μονάδας δεν υιοθετούν τακτικές προσωπικών αντιπαραθέσεων».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot