FOLLOW US: facebook twitter

«Διάλεξε το θάνατό σου, αγάπη μου» την Κυριακή στην Αρχαία Ήλιδα

Ημερομηνία: 26-07-2024 | Συντάκτης:

-Με μια άκρως επιτυχημένη παράσταση που σημειώνει απανωτά sold out σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνεχίζεται το θεατρικό ταξίδι του 34ου Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 στις 21:15 το βράδυ συνεχίζει το «ταξίδι» του στην τέχνη, το 34ο Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

Ειδικότερα, στο θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας θα παρουσιαστεί Το νουάρ αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά «Διάλεξε τον θάνατό σου, αγάπη μου», σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τη μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και έναν θίασο εξαιρετικών πρωταγωνιστών στο πλευρό της.

Συγκεκριμένα, δίπλα της το θεατρόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον ηθοποιό με καταγωγή από το Δήμο Ήλιδας Πάνο Σταθακόπουλο.

Το έργο «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» αποτελεί διασκευή του έργου «Το Διπλό Παιχνίδι», ενός από τα πιο δημοφιλή έργα του πολυβραβευμένου συγγραφέα Ρομπέρ Τομά. Οι καταιγιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές πυροδοτούν το σασπένς και την ένταση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Αθανασία Σμαραγδή, τα κοστούμια η Έβελιν Σιούπη και τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 23€, με τα μειωμένα για ΑΜΕΑ, άνεργους, φοιτητές και πολύτεκνους να είναι στα 18€.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot