FOLLOW US: facebook twitter

Διάκριση για 14 μικρούς Ηλείους καλλιτέχνες στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Ημερομηνία: 05-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

14 μικροί ζωγράφοι από το δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, μαθητές και μαθήτριες της εικαστικού Ελένης Σταθοπούλου, που διακρίθηκαν στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ με θέμα «Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΩΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΛΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ». Τον διαγωνισμό  συνδιοργάνωσαν το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, λαμβάνοντας έπαινο διάκρισης. Έπαινο βεβαίως έλαβε και η δασκάλα τους, η εικαστικός Ελένη Σταθοπούλου, που δεν μπορεί  παρά να δηλώνει υπερήφανη για τα “παιδιά” της, τους μικρούς μαθητές της που κατέξακολούθηση συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια και βραβεύονται σε διαγωνισμούς ζωγραφικής και δράσεις της Παιδικής Πινακοθήκης και του Ιδρύματος “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη”.

Η κ. Σταθοπούλου για την διάκριση αυτή αναφέρει: “Σε αυτές τις διαφορετικές μέρες που διανύουμε αυτή η ξεχωριστή διάκριση μας δίνει τεράστια χαρά. Μας φέρνει πολύχρωμες αναμνήσεις ώστε να σκεφτόμαστε το μέλλον με αισιοδοξία.

Οι μαθητές μου κ εγώ ευχαριστούμε ολόθερμα το Ιδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κ την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας για όλες τις στιγμές χαράς που μας έχουν προσφέρει.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγκάλιασαν το θέμα από την πρώτη στιγμή και δημιούργησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα έργα τους.Συγχαρητήρια στους 14 μαθητές μου που διακρίθηκαν και με έκαναν πολύ περήφανη. Ευχαριστώ ολόθερμα όλους τους μαθητές μου κ τις οικογένειες τους για την αγάπη κ την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν πάντα!..”

Οι 14 μικροί καλλιτέχνες που ζωγράφισαν με τα δικά τους χρώματα και εμπνεύστηκαν για τα έργα τους από την Μάχη των Θερμοπυλών και την Ναυμαχία της Σαλαμίνας είναι οι εξής:

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΑ ΜΕΛΙΝΑ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΞΥΜΗΤΟΥΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΙΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Μπορεί να είναι εικαστικόΑλεξοπούλου Βασιλική
Μπορεί να είναι εικαστικόΚαλαμαρά Αναστασία
Μπορεί να είναι εικαστικόΚαράμπελα Παρασκευή
Μπορεί να είναι απεικόνισηΚατσαούνια Μελίνα
Μπορεί να είναι εικαστικόΚατσαρού Γεωργία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος