FOLLOW US: facebook twitter

Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ημερομηνία: 28-08-2024 | Συντάκτης:

Νέες ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μόλις μερικές ώρες μετά την καρατόμηση του Σωκράτη Φάμελλου και τις αλλαγές στο προεδρείο της Κ.Ο.

Νωρίς το μεσημέρι έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να αποπέμψει από την Κ.Ο. τη  βουλευτή  Αθηνά Λινού και ότι της ζητήθηκε να παραδώσει την έδρα της στο κόμμα.

Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω ακραίας σύγκρουσης της Αθ. Λινού με τον επίσης διαγραμμένο απ’ την Κ.Ο. Παύλο Πολάκη, ο οποίος εδώ και πολλές ημέρες ξιφουλκεί εναντίον της με καταγγελίες για το Ινστιτούτο Prolepsis.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση απ’ τον Στέφανο Κασσελάκη για την απόφασή του να την αποπέμψει. Προφανώς κρίθηκαν ανεπαρκείς οι εξηγήσεις που έδωσε με ένα πολυσέλιδο υπόμνημα  στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου.

Χθες, Τρίτη, η Αθηνά Λινού, όπως είχε προαναγγείλει, δημοσιοποίησε το εξώδικο που απέστειλε προς τον Παύλο Πολάκη, κατηγορώντας τον για συκοφαντικές επιθέσεις και fake news.

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Χανίων, ο οποίος μεταξύ άλλων, σημείωσε σε ανάρτησή του: «Δεν παίρνω πίσω λέξη από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα»

Πηγή efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot