FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βρ.-Νίκη Τρ. 1-1: Πήρε βαθμό αλλά δυσκόλεψε η παραμονή

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85631″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Νίκη Τραγανού απέσπασε πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, στα Βραχνέικα κόντρα στο Διαγόρα (1-1), αλλά η νίκη του Αχαρναϊκού στη Ραφήνα και το διπλό του Παναιγιαλείου στον Πύργο, περιέπλεξαν την κατάσταση. Πλέον ο Αχαρναϊκός είναι στην προνομιούχο 8η θέση με 25 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 9η θέση Νίκη Τραγανού και Παναιγιάλειος με 24! Δύο από τις τρεις θα υποβιβαστούν κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου θέλει δύο στα δύο με τον υποβιβασμένο Πανμοβριακό εντός και τον Πανηλειακό στον Πύργο και από κει και πέρα να μην κάνουν δύο στα δύο ο Αχαρναϊκός και ο Παναγιάλειος. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ της Νίκης και του Παναιγιαλείου, υποβιβάζεται η ηλειακή ομάδα.

Η Νίκη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα Βραχνέικα.  Πρόσεξε την άμυνά της, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, δέχτηκε ένα γκολ από μια άτυχη στιγμή, αλλά βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει. Στο α΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασε κοντά στο γκολ, μετά από φάση διαρκείας και σουτ των Γιάννη Σωτηρόπουλου και Αρμάντο Λούζι, που απέκρουσαν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Στην επανάληψη, ο Διαγόρας ευτύχησε να προηγηθεί στο 60΄, στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε, με κεφαλιά του Α. Τρίγκα ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Δέκα λεπτά μετά όμως ο Δημήτρης Κολοτούρος με κεφαλιά από σέντρα του Χαράλαμπου Κολοτούρου, έφερε το ματς στα ίσα. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Νίκη πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τρίποντο παραμονής.

Καλύτεροι από τους «μπλε» οι Δερμιτζάκης, Δ. Κολοτούρος και Χ. Κολοτούρος, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

Διαγόρας: Μπαμπούνης, Ρουγκάλας, Γκέκα, Λίπι, Νικολόπουλος (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Α. Τρίγκας, Καταβάτης (65′ Καλλιτσουνάκης), Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης (83′ Βέρρας), Γεωργαντόπουλος, Σχοινάς (78′ Ζησιμόπουλος).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Σωτηρόπουλος, Παπαχριστόπουλος (75΄ λ.τρ. Κυριάζος), Γαργαρώνης (30΄ λ.τρ. Α. Λούζι), Ρ. Λούζι, Δερμιτζάκης, Βατσής, Γεωργιόπουλος (55΄ λ.τρ. Χ. Κολοτούρος), Σκοζάι (72΄ Καλογερόπουλος),  Δ. Κολοτούρος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot