FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Ρόδου-ΠΑΟ Βάρδας 2-1: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε

Ημερομηνία: 10-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΒ Βάρδας ηττήθηκε το Σάββατο 2-1 από τον φορμαρισμένο Διαγόρα στη Ρόδο και παρέμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη, στους 16 βαθμούς.

 

Ο Διαγόρας μόλις στο 8ο λεπτό, πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Γιάννης Μπουρλάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Λαδά για το 1-0. Στο 32΄ ο ΠΑΟΒ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Γ. Πολίτης εκτέλεσε φάουλ, ο Μικελάτος μπήκε στην πορεία της μπάλας, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Και δύο λεπτά μετά έγινε το 2-0, ξανά με τον Μπουρλάκη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Δημόπουλος πήρε τη θέση του Λαδά κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΒ και ο Ντάζος αυτή του «κιτρινισμένου» Πέκεζ. Στο 56΄ ο Διαγόρας λίγο έλειψε να κάνει το 3-0, όταν ο Ντουαλά έδωσε στον Χατζησάββα, ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η ηλειακή ομάδα, που ήταν αισθητά βελτιωμένη στο β΄ μέρος, στο 64΄ ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου, αλλά ο διαιτητής Καλογερόπουλος (Αθηνών) έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο επόμενο λεπτό, οι «πράσινοι» έχασαν καλή ευκαιρία για να μειώσουν στο σκορ, όταν ο Ντόμας έκανε το γύρισμα και ο Ευαγγελιδάκης απομάκρυνε σωτήρια την τελευταία στιγμή.

Στο 69΄ ο Ντουαλά βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Δημόπουλο, όμως ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων πάσαρε στον Μπαξεβάνο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην άμυνα της Βάρδας να απομακρύνει.

Στο 74΄ ο ΠΑΟΒ πέτυχε το γκολ που δικαιούταν στο β΄ μέρος. Ο Π. Πολίτης έκανε την σέντρα, ο Τσάμης απομάκρυνε με τις γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Μπούνα που με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 2-1. Από κει και πέρα, η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς πίεσε για την ισοφάριση αλλά αυτή δεν ήρθε…

 

Διαγόρας (Π. Ρουτζιέρης): Τσάμης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνος (87΄ Μουκίδης), Μπουρλάκης, Γιώργου, Τσαγκάρης, Ντουαλά (90΄ Ντερτιλής), Χατζησάββας.

ΠΑΟ Βάρδας (Μ. Τσίρκοβιτς): Λαδάς (46΄ Δημόπουλος), Λιόσης, Ζέλιος, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (46΄ Ντάζος), Μπούνας, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Π. Πολίτης, Μικελάτος, Γούρμος (59΄ Θ. Νικολόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος