FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας-Αίας 0-2: Ασταμάτητος ο Αίας, πάτησε κορυφή

Ημερομηνία: 15-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Πέρασε και από τα Βραχνέικα με σκόρερ τον Κουλούρη κι έπιασε κορυφή, έχοντας κι έναν αγώνα λιγότερο

Ο Αίας Γαστούνης πέτυχε δεύτερο μεγάλο διπλό μέσα σε 4 μέρες, κερδίζοντας, μετά το Αίγιο, και στα Βραχνέικα τον Διαγόρα με 0-2, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 10 βαθμούς, έχοντας μάλιστα κι ένα παιχνίδι λιγότερο (το εξ αναβολής με το Διαβολίτσι).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά, ο Αχαιός επιθετικός Ηλίας Κουλούρης, που πέτυχε και τα δύο τέρματα στο β΄ ημίχρονο κι έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα σε 4 αγώνες! Ο Αίας δείχνει πολύ δυνατός, έχει πολλά τρεξίματα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και το 2 στα 2 στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής μόνο τυχαίο δεν είναι.

Μπορούσε γκολ και στο α΄ μέρος

Το α΄ ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Οι περισσότερες καλές φάσεις ήταν για τον Αίαντα, που θα μπορούσε να σκοράρει. Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για τους παίκτες του Ανδριόπουλου. Στο 10΄ από σέντρα του Παρασκευόπουλου από δεξιά, την κεφαλιά του Καλογερόπουλου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπαμπούνης. Στο 19΄ συρτό σουτ του Ντόμα από την γωνία της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος με διπλή προσπάθεια. Στο 22΄ σέντρα του Γκρίλλα, νέα κεφαλιά του Καλογερόπουλου μπλόκαρε ο Μπαμπούνης. Στο 24΄ είχαμε την πρώτη καλή φάση για τον Διαγόρα. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Αλεξανδρής βρήκε τετ-α-τετ με τον Αντωνόπουλο, καθυστέρησε να πλασάρει υπό την πίεση του Παπαχριστόπουλου και τελικά βγήκε και μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος.

Στο 34΄ είχαμε τη δεύτερη μεγάλη φάση για τον Αίαντα στο α΄ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να κάνουν λάθος έξω από την περιοχή, επωφελήθηκε ο Κουλούρης που μπήκε από αριστερά, σούταρε αλλά απέκρουσαν προ της γραμμής οι αμυντικοί του Διαγόρα.

Στο επόμενο λεπτό, ο Ούτσικας βρέθηκε στο έδαφος από διεκδίκηση της μπάλας με τον Παπαχριστόπουλο, αλλά ο ρέφερι Μπεκιάρης σωστά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 43΄ ο Καλογερόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Βατσής σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Κουλούρης on fire!

Στο β΄ ημίχρονο ο Αίας κυριάρχησε. Στο 47΄ ο Παρασκευόπουλος έβγαλε σέντρα, ο Κουλούρης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, γύρισε και σούταρε, αλλά απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μπαμπούνης. Στο 51΄ ο Διαγόρας απείλησε με ένα σουτ του Αλεξανδρή που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αντωνόπουλου. Στο 56΄ νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Αίαντα. Ο Παρασκευόπουλος σέντραρε από δεξιά, ο Κουλούρης έπιασε αμαρκάριστος σκαστή κεφαλιά και ο Μπαμπούνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 61΄ ο Κουλούρης σκόραρε αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά στο 66΄ όλα ήταν… νόμιμα!  Ο Κουλούρης συνδυάστηκε ωραία με τον Καλογερόπουλο και ο Αχαιός επιθετικός από πλάγια θέση σκόραρε, κάνοντας το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ο Δ. Αλεξανδρής έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει με κεφαλιά (απέκρουσε σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος) και στο 79΄ ο Κουλούρης ξανά, με κεφαλιά από σέντρα του Σταθάτου από αριστερά, έγραψε το 0-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 81΄ ο Σταθάτος σούταρε ελάχιστα άουτ και το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Καλύτεροι από τον Αίαντα οι Κουλούρης, Σταθάτος, Παρασκευόπουλος, Καλογερόπουλος, οι στόπερ Βατσής-Παπαχριστόπουλος και ο Αντωνόπουλος, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

Διαγόρας: Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Γκολφινόπουλος (68΄ Πανάρετος), Σαρρής, Τσεκούρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασσόπουλος, Ντόμας (80΄ Λούσκος), Κ. Ούτσικας, Γεωργαντόπουλος (62΄ Α. Αλεξανδρής), Δ. Αλεξανδρής.

Αίας: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (87΄ Δούλος), Καλογερόπουλος (83΄ Μπαρδούσης), Κουλούρης, Γκρίλλας (90΄+ Μπουρούκης), Κάρδαρης (83΄ Βράπι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος