FOLLOW US: facebook twitter

Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτικής Ελλάδας από την ΠΔΕ & το Film Office Western Greece

Ημερομηνία: 22-09-2024 | Συντάκτης:

Είσαι κινηματογραφιστής; Επαγγελματίας ή ερασιτέχνης; Τότε δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Δυτικής Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Film Office Western Greece με την υποστήριξη της Karan Creative Media, με σκοπό την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και του τουρισμού της Περιφέρειάς μας, μέσα από τον κινηματογράφο. 

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες κινηματογραφιστές, που επιθυμούν να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές, την ιστορία και τον τρόπο ζωής της Δυτικής Ελλάδας. Οι ταινίες μπορούν να καλύπτουν θέματα όπως η φύση, η ιστορία, η γαστρονομία και οι τοπικές παραδόσεις.

Αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιαστεί ένας από τους πιο ιδιαίτερους νομούς της Δυτικής Ελλάδας, ο Νομός Ηλείας, μέσα από τη δύναμη του κινηματογράφου.

Ο Νομός Ηλείας, με την ένδοξη ιστορία του, προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για κινηματογραφικές δημιουργίες. Η Αρχαία Ολυμπία, το λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων, αποτελεί σύμβολο παγκόσμιας ιστορικής σημασίας και πόλο έλξης επισκεπτών από όλο τον κόσμο.  Η σύνδεση του νομού με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη διαχρονική αξία των Ολυμπιακών Ιδεωδών προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό για κάθε δημιουργό.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ταινιών είναι η 20η Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις συμμετοχές τους μέσω της ιστοσελίδας:
filmcall.karan-media.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού ή επικοινωνήστε με την οργανωτική ομάδα μέσω email: filmcall@karan-media.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot