FOLLOW US: facebook twitter

Διαγωνισμός για την κατασκευή παιδικής χαράς στη Φολόη

Ημερομηνία: 12-08-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”103130″ img_size=”full”][vc_column_text]

Έργο ύψους 100.000 ευρώ από τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Δημόσιο ηλεκτρονικό ανοιχτό διαγωνισμό για την κατασκευή παιδικής χαράς στη Φολόη προκήρυξε ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 100.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ και Πράσινου Ταμείου. Με βάση τη σχετική μελέτη, προβλέπεται η προμήθεια και η εγκατάσταση εξοπλισμού για την κατασκευή παιδικής χαράς στην ΤΚ Φολόης με στόχο τη βελτίωση και την αναβάθμιση των χώρων αυτών του δήμου, καθώς και την ορθή και λειτουργική ανασχεδίαση της παιδικής χαράς, προκειμένου να πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές ασφαλείας, όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία, με απώτερο σκοπό κυρίως τη βέλτιστη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών όλων των ηλικιακών ομάδων.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με βάση τις νέες προδιαγραφές που έχει ορίσει το υπουργείο Εσωτερικών, ώστε οι παιδικές χαρές να παραδίδονται με πιστοποιητικό καταλληλότητας και συμμόρφωσης, το οποίο θα αποδίδει αναγνωρισμένος φορέας πιστοποίησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραλαβή των ειδών της παιδικής χαράς, (όργανα, ελαστικά πλακίδια, παιχνίδια, δάπεδο κλπ) θα γίνεται αφού πρώτα έχει προσκομιστεί το πιστοποιητικό συμμόρφωσης της παιδικής χαράς από τον ιδιωτικό φορέα πιστοποίησης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 3η Σεπτέμβρη του 2020, ώρα 1:00μ.μ.  Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε έξι μήνες από την υπογραφή της ή έως την ολοκλήρωση της προμήθειας και την πλήρη λειτουργία της παιδικής χαράς.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot