FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου – Πρωτεύουσα Ευθύνης και για τους επαγγελματίες και για τον επιχειρηματικό κόσμο

Ημερομηνία: 07-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η εμπορική αγορά της Πόλης μας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο επιχειρηματικός κόσμος, έχουν βρεθεί τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια σε αδιέξοδα οικονομικά προβλήματα, λόγω της οικονομικής-κοινωνικής κρίσης και της εσωτερικής υποτίμησης (μείωση μισθών-συντάξεων- αύξηση τελών και εισφορών) που μείωσε δραματικά την καταναλωτική δυνατότητα και συμπίεσε δραματικά την αγορά.

Η νέα δημοτική αρχή έχει καθήκον και ευθύνη να βρεθεί πλάι τους, με μέτρα ενίσχυσης-στήριξης-τόνωσης (μείωση δημοτικών τελών-μείωση τελών κοινόχρηστων χώρων κλπ).

Έχουμε ευθύνη απέναντι στους επαγγελματίες και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Δήμος Πύργου, οι θεσμικοί φορείς, οι επαγγελματίες, οι σύλλογοι απαιτείται αρμονικά να συνεργαστούμε.

Να καθιερώσουμε καθ΄ολη   την διάρκεια του έτους δράσεις, να πάρουμε πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο, που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα δώσουν ανάσα στην αγορά που ασφυκτιά.

Η δική μας κατεύθυνση-προσέγγιση  είναι 52 εβδομάδες ο χρόνος, 52 εκδηλώσεις    ( πολιτιστικές αθλητικές, συνέδρια κλπ).

Η παράταξη μας «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» και εγώ προσωπικά , θα είμαστε φειδωλοί-ειλικρινείς στις υποσχέσεις μας, ιδιαίτερα διεκδικητικοί όμως για τον Δήμος μας, έχοντας σαν οδηγό τον κοινό νου που στις περισσότερες των περιπτώσεων  οδηγεί σε θεαματικά αποτελέσματα όταν συνδυάζεται  με σχέδιο-όραμα -διάθεση για σκληρή δουλεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος