FOLLOW US: facebook twitter

Δεσμεύσεις του Τάκη Δημητρουλόπουλου για τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας

Ημερομηνία: 10-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”82143″ img_size=”full”][vc_column_text]Για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας ενημερώθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Τάκης Δημητρουλόπουλος.

Ο κ. Δημητρουλόπουλος, συνοδευόμενος από τα στελέχη της παράταξής του κ. Δημ. Γεωργακόπουλο, πρώην δήμαρχο Αλιφείρας, τον κ. Αθ. Κωστόπουλο, δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο, τον κ. Γ. Κάκκα και τον κ. Γιαν. Γεωργόπουλο, πρώην διευθυντή του ΙΚΑ.

Σε ενημερωτική σύσκεψη που έγινε, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Γεω. Μανέτας, έθεσε υπ’όψιν του υποψηφίου Δημάρχου την έλλειψη ιατρών, φαρμακευτικού υλικού, θέρμανσης και συντήρησης του κτιρίου. Επισημάνθηκε, επίσης, το πρόβλημα της έλλειψης υποσταθμού ΕΚΑΒ στην Ανδρίτσαινα, τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο όχημα. Το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας απέχει 65 χλμ. από τα υπάρχοντα Νοσοκομεία και εξυπηρετεί τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όχι μόνο από την Ηλεία, αλλά και από την Αρκαδία και Μεσσηνία.

Ο κ. Δημητρουλόπουλος και οι συνεργάτες του ευχαρίστησαν για την ενημέρωση το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και δεσμεύθηκαν να βοηθήσουν την κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση του Κέντρου και την προσφορά καλύτερων υγειονομικών υπηρεσιών από αυτό.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot