FOLLOW US: facebook twitter

Δέρβος Insurance Agent: Προστατέψτε τον εαυτό σας και την περιουσία σας!

Ημερομηνία: 01-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74643″ img_size=”full”][vc_column_text]

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας-Προτάσεις και καλύψεις

 

Σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές όλα τόσα μακριά, όμως τόσο κοντά μας. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι θα του τύχει μια τέτοια καταστροφή, μέχρι να του συμβεί.

Από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής πριν ένα χρόνο, στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πέρα από τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και ήταν και το μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς οι άνθρωποι που χάθηκαν δεν γυρίζουν πίσω και είναι αναντικατάστατοι, καταστράφηκε το οικοσύστημα και αρκετοί συμπολίτες μας έχασαν τις περιουσίες τους.

Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει πλέον να λάβουμε υπόψιν μας πως σε ενδεχόμενη καταστροφή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Δεν πρέπει κανείς να δει ξανά να χάνετε το βιός του, που με τόσο κόπο απέκτησε να χάνεται σε μια στιγμή. Γιατί μια στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα. Η ασφάλιση κατοικίας κινείται πλέον σε ευέλικτα προγράμματα.

H ΔΕΡΒΟΣ INSURANCE AGENT σας εγγυώνται από το γραφείο μας η μέσω επιλεγμένων συνεργατών μας τα καλύτερα πακέτα ασφάλισης κατοικίας, σε προσιτές τιμές και πλέον μηνιαίες δόσεις. Συνεργαζόμενοι πάντα με φερέγγυες ελληνικές & παγκοσμίου φήμη  εταιρίες, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γκάμα επιλογών και ο καθένας διαλέγει αυτό που του ταιριάζει. Για το δικό του σπίτι, τη δική του περιουσία.

Με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι πελάτες μας καταφεύγουν στην ασφάλισης περιουσίας, όχι μόνο του κτηρίου αλλά και περιεχομένου.

Οι καλύψεις; Αμέτρητες!

*Ενδεικτικά, μπορεί κάποιος να ασφαλίσει την 100 τ.μ. οικία του, με τις βασικές καλύψεις με 10 ευρώ το μήνα.

Εστιάζουμε στα αποκλειστικά μας προνόμια, στις ξεκάθαρες διαδικασίες μας και στην αξιοπιστία μας σε περίπτωση ζημιάς. Με ιδιαίτερα προνομιακό κόστος υπάρχουν αρκετές καλύψεις και για τον πιο απαιτητικό πελάτη, όπως οι παρακάτω:

1. Παροχή βασικών καλύψεων πυρός – σεισμού

2. Δυνατότητα κάλυψης κτηρίου και περιεχομένου

3. Ιδανικό για ιδιοκτήτες κατοικιών που χρειάζονται ασφάλεια λόγω του τραπεζικού τους δανείου αλλά και για ενοικιαστές κατοικιών

4. Καθίζηση

5. Προσωπικό Ατύχημα

6. Γενική και Οικογενειακή Αστική Ευθύνη

7. Έργα Τέχνης (Κατά Παντός Κινδύνου)

8. Πακέτο Οικονομικών Απωλειών Ασφαλιζομένου

9. Τυχαία Υλική Ζημία (Κατά Παντός Κινδύνου)

Φυσικά, αν κάποιος πελάτης επιλέξει την ίδια εταιρεία που έχει ασφαλισμένο είτε το όχημα του είτε έχει κάποιο πρόγραμμα υγείας, τότε υπάρχει έκπτωση στο συμβόλαιο του έως 15%, ανάλογα την εταιρεία και το πακέτο που θα επιλέξει ο πελάτης.

Εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε την όποια απορία, με προσιτές τιμές για όλα τα βαλάντια, λόγω των δύσκολων εποχών που ζούμε. Καθώς το σπίτι μας είναι η πηγή της ενέργειας μας, οι κόποι μας, η ασφάλεια της οικογένειας μας και αξίζει να το προστατεύσουμε.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μαζί μας στο 2623035522 ή να μάθετε περισσότερα επισκεπτόμενοι το site μας www.dervos.gr.

ΑΣΦΑΛΕΕΣ ΔΕΡΒΟΣ

Στρατηγού Σισίνη 87

Γαστούνη[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot