Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλείας για τις αποζημιώσεις

Ημερομηνία: 04-06-2023 | Συντάκτης:

Στο δελτίο τύπου που ακολούθησε την πρόσφατη συνάντηση του βουλευτή Ηλείας κου Νικολακόπουλου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Λυκουρέτζο γίνεται λόγος ότι «αρκετοί πληγέντες κάτοικοι έχουν μείνει εκτός αποζημίωσης, διότι δεν εντόπισε τα καμένα χωράφια τους το δορυφορικό σύστημα «Κοπέρνικος».

Οι «μαρτυριάρηδες» λοιπόν της ΝΔ αναγνωρίζουν με τον πιο σαφή τρόπο αυτό που φωνάζουν αρκετοί παραγωγοί, και ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει, ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου του 2021 δεν έχουν παραδοθεί  τα πορίσματα των εξατομικεύσεων των πληγέντων αγροτών, καθώς και ότι μία μεγάλη μερίδα των καταστραμμένων αγροτών δεν έχει λάβει καθόλου αποζημίωση είτε έχουν λάβει ένα μικρό ποσό.

Λαμβάνουν όμως συνεχώς εδώ και αρκετούς μήνες τις διαβεβαιώσεις των βουλευτών της ΝΔ ότι τα χρήματα  θα κατατεθούν στον λογαριασμό τους αλλά άλλη μία υπόσχεση του κόμματος της ΝΔ καταλήγει κενό γράμμα. Οι αγρότες μας απαιτούν τη δίκαιη και άμεση αποζημίωσή τους την οποία και δικαιούνται.

opap
300x600