FOLLOW US: facebook twitter

Ντέγιαν Μιλοσέσκι: «Πάμε για το νταμπλ»

Ημερομηνία: 23-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87331″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο παίκτης-προπονητής του Α.Ο. Ξενοφών μιλά για το φετινό διπλό στόχο

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Ξενοφών πέτυχε τον πρώτο στόχο του που ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ηλείας και τώρα, δια στόματος του παίκτη-προπονητή, Ντέγιαν Μιλοσέσκι, πάει για τον τίτλο και στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Ο Ντέγιαν μιλώντας στην «Πρωινή» ανέφερε αρχικά για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Στο α΄ ημίχρονο είχαμε άγχος. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τις θέσεις μας και τις γραμμές. Στο β΄ μέρος βελτιωθήκαμε, μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Έπεσε η ψυχολογία του Ολυμπιακού Σαβαλίων, ανέβηκε η δική μας και φτάσαμε σε αυτό το ευρύ σκορ, το οποίο όμως δεν περιμέναμε. Περίμενα να κριθεί στο γκολ, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο α΄ ημίχρονο».

Στην ερώτησή μας αν η πρόκριση σε βάρος του ΠΑΟ Βάρδας, έφερε έξτρα πίεση για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, ανέφερε: «Μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΒ, υπήρχε η αίσθηση πως πρέπει να το πάρουμε,  καθώς είχαμε φτάσει στον τελικό χωρίς αποτέλεσμα, άλλες τρεις φορές τα τελευταία χρόνια.  Παρά το γεγονός ότι έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, είχαμε άγχος στο α΄ ημίχρονο. Μιλήσαμε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, συνήλθαμε στο β΄ μέρος και εν τέλει αξίζαμε το Κύπελλο, όχι μόνο για τις επιτυχίες μας στο θεσμό, αλλά και για όλη τη χρονιά. Έχουμε περάσει πολλά φέτος…».

«Στόχος μας και το πρωτάθλημα»

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στο πρωτάθλημα και στα πλέι-οφ, που ξεκινούν αύριο και ο Μιλοσέσκι, ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το στόχο του Α.Ο. Ξενοφών: «Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, στόχος μας είναι και το πρωτάθλημα. Είχαμε μιλήσει φέτος για δύο στόχους. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο στα πλέι-οφ. Θα είναι δύσκολο, όλες οι ομάδες είναι καλές. Πάμε για το πρωτάθλημα και αν ο Θεός θέλει να είναι η χρονιά μας, ας γίνει έτσι».

Για το αν μπορεί να ανατραπεί η διαφορά των τριών βαθμών από τον Ενιπέα, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικά τα ματς της 1ης αγωνιστικής. Αν κερδίσουμε στη Ζαχάρω και ο Ενιπέας στραβοπατήσει με τον Αλφειό, προχωράμε πολύ δυνατά. Αλλά και να μη γίνει αυτό, θα εξαρτηθεί και από τα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Ενιπέα. Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot