FOLLOW US: facebook twitter

Νέα περιπέτεια στο δήμο Πύργου: Δίωξη σε Οικ. Επιτροπή και Γ.Γ. για παράβαση καθήκοντος

Ημερομηνία: 03-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74489″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια νέα περιπέτεια βρίσκεται σε εξέλιξη στα δημοτικά πράγματα του Πύργου. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι ο πρόεδρος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Πύργου. Αφορά σε ανώνυμη καταγγελία που κατατέθηκε στις Εισαγγελικές Αρχές και στο γεγονός πως δεν υπήρξε εισήγηση για τον ορισμό δικηγόρων ως Πολιτική Αγωγή σε υπόθεση που αφορούσε το δήμαρχο Πύργου – επί προηγούμενης θητείας – και το δήμο Πύργου, στο Εφετείο της Πάτρας.

Η ανώνυμη καταγγελία κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, καταλογίζει στον κ. Αντύπα πως δεν εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή τον ορισμό πληρεξούσιων δικηγόρων ως παράσταση Πολιτικής Αγωγής στην υπόθεση.

Από την άλλη πλευρά ποινική δίωξη έχει ασκηθεί στον πρόεδρο Ανδρέα Σκαρτσιάρη και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, δηλαδή τους Τάκη Αντωνακόπουλο, Γιάννη Αργυρόπουλο, Αναστάσιο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Γεράνιο, Σωτήρη Γεωργόπουλο, Αντώνη Καράμπελα, Παναγιώτη Μπόμπορη, Βασίλη Σεϊντή.

Για την υπόθεση έχει ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, για τη διερεύνηση της υπόθεσης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot