FOLLOW US: facebook twitter

Δεύτερο sold out για το 34ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Ημερομηνία: 29-07-2024 | Συντάκτης:

-Σημείωσε με την εξαιρετική παράσταση «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου»

Μια εξαιρετική παράσταση με σπουδαίες ερμηνείες απόλαυσε το κοινό της Ηλείας, που κατέκλυσε το θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας προκειμένου να παρακολουθήσει το αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, πλαισιωμένη από έναν εξαιρετικό θίασο και συγκεκριμένα από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον γνωστό ηθοποιό με καταγωγή από το Δήμο Ήλιδας Πάνο Σταθακόπουλο.

Η ανατρεπτική πλοκή του έργου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ οι εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης για την όμορφη βραδιά που προσέφεραν στο εμβληματικό Θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας, με τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ να συνεχίζονται την ερχόμενη Τετάρτη για ένα ακόμα sold out.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot