FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη: Με επτά απουσίες η ήττα από την Θύελλα Πατρών

Ημερομηνία: 26-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δάφνη ηττήθηκε το Σάββατο 2-5 από την ισχυρή Θύελλα Πατρών στην Ανδραβίδα, στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στη σεζόν, αγωνιζόμενη με πολλές απουσίες και πολλούς μικρούς. Συγκεκριμένα απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Ρούνης, Παπαχριστόπουλος, Καλογερόπουλος, Σταυρούλιας, Γεωργιόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κοτζάι. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-3 για τους Πατρινούς με τη Δάφνη να έχει δοκάρι στο 0-2 με τον Δουλαβέρη. Στις αρχές του β΄ μέρους έγινε το 0-4. Κολοτούρος και Δουλαβέρης μείωσαν σε 2-4 πριν το τελικό 2-5.

Για την ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη αγωνίστηκε και ο 19χρονος υπό μεταγραφή μεσοαμυντικός Λευτέρης Κρίκος, που την προηγούμενη σεζόν ήταν βασικός στον Ξενοφώντα. Άλλη μια καλή προσθήκη για τους «κιτρινόμαυρους» με έναν νεαρό-ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Επόμενο τεστ για τη Δάφνη την Τετάρτη με τον Αίαντα, ξανά εντός έδρας.

Δάφνη: Χαρώνης, Βατσής, Σαραντούλιας, Κολοτούρος, Ν. Θεοφιλόπουλος, Χαντζής, Μπράβος, Κρίκος, X. Κουτσογιαννόπουλος, Κ. Θεοφιλόπουλος, Δουλαβέρης. Αγωνίστηκαν και οι Βούλτσος, Μανιανής, Θ. Τσουραπάς, Στ. Τσουραπάς, Οικονομόπουλος, Μητσόπουλος, Σαρκάβελλας, Κουμουκέλης, Τόγιας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot