FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη-Αστέρας 5-0: Δάφνη για ψηλά!

Ημερομηνία: 05-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Δάφνη πέτυχε ευρεία νίκη με 5-0 επί του Αστέρα Αμαλιάδας σε χθεσινό φιλικό στην Ανδραβίδα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως θα πρωταγωνιστήσει, ενώ ο Αστέρας δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό  του. Πρωταγωνιστής για την καλοδουλεμένη ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη, για άλλη μια φορά, ο Λευτέρης Βατσής, που πέτυχε δύο γκολ κι έφτιαξε άλλα δύο!

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι η Δάφνη ήταν πιο ουσιαστική στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε 2-0. Στο 15΄ ο Χάρης Κουτσογιαννόπουλος από ασίστ του Βατσή άνοιξε το σκορ και στο 38΄ ο Δουλαβέρης ξανά από πάσα του Βατσή έγραψε το 2-0. Στο 20΄ ο Αστέρας είχε σουτ του Ανδρέα Ρούνη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δάφνης, Παναγιώτης Ρούνης. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Καλογερόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Τα άλλα δύο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχε ο Βατσής, φτάνοντας το τελικό σκορ στο 5-0.

Η Δάφνη δεν είχε στη διάθεσή της τους Σταυρούλια, Παπαχριστόπουλο και Κοτζάι, ενώ ο Αστέρας παρατάχθηκε και αυτός με βασικές απουσίες και συγκεκριμένα χωρίς τους Τσίγκρηλα, Κυριαζή, Δαλαβούρα και Μπατζακόπουλο.

Δάφνη: Ρούνης, Μανιανής, Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Π. Βόσσος, Βατσής, Κρίκος,  Καλογερόπουλος, Μπράβος, Δουλαβέρης, Χ. Κουτσογιαννόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γεωργιόπουλος, Κώστας και Νίκος Θεοφιλόπουλος, Σπ. Βόσσος, Σαρκάβελας, Οικονομόπουλος, Μητσόπουλος. 

Αστέρας: Δασκαλόπουλος, Κοτσώνης, Πολίτης, Βασιλικόπουλος, Νικολακόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μαρκόπουλος, Ρούνης, Γκρίλλας, Τσάκος, Κούντουρας. Αγωνίστηκαν και οι Ζωγόπουλος, Σούλης, Γαλιατσάτος, Μπορδόκας, Ξυνής, Πολυχρονόπουλος, Αποστολόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot