FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη Ανδραβίδας: Τρεις δυνατές ανανεώσεις, ισχυρή και στην Α΄ Κατηγορία

Ημερομηνία: 24-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος

Η Δάφνη Ανδραβίδας, η αήττητη πρωταθλήτρια της Β΄ Κατηγορίας, επέστρεψε με… κρότο στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου, εκεί όπου είναι η θέση της με βάση την πλούσια ιστορία της. Η «πριγκίπισσα του κάμπου» επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία για να… μείνει και όχι μόνο να κάνει μια πορεία νεοφώτιστης ομάδας, αλλά να τροχοδρομήσει μια πορεία αντάξια της ιστορίας της, ιδιαιτέρως αξιόλογη. Χθες, ο ισχυρός άνδρας της Δάφνης, ο επί χρόνια επιφανής παράγοντάς της, Γιώργος Τσουραπάς, ανακοίνωσε τις πρώτες τρεις ανανεώσεις, που είναι πολύ δυνατές.

Ο Λευτέρης Βατσής

Ο λόγος για τους Γιώργο Γεωργιόπουλο, Λευτέρη Βατσή και Γιώργο Παπαχριστόπουλο, τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει με μεγάλη επιτυχία και στις εθνικές κατηγορίες. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς στόχος της Δάφνης είναι να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού βασικού κορμού, που, ούτως ή άλλως, απαρτιζόταν από παίκτες της μεγάλης κατηγορίας. Και από κει και πέρα, στα μεταγραφικά, οι «κιτρινόμαυροι» θα ενισχυθούν με 3-4 στοχευμένες και πολύ καλές προσθήκες για την Α΄ Κατηγορία.

Ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος

Η ιστορική Δάφνη, λοιπόν, αναμένεται πολύ ανταγωνιστική στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου, προς τέρψιν των φιλάθλων της Ανδραβίδας αλλά και γενικότερα όλων των Ηλείων.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος