FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη Ανδραβίδας: Συνεχίζει τις… βόμβες-Με Ερνέστο στην τεχνική ηγεσία

Ημερομηνία: 04-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δάφνη Ανδραβίδας συνεχίζει να εκπλήσσει το φετινό καλοκαίρι. Μπορεί να υποβιβάστηκε στην Β΄ Κατηγορία, αλλά οι κινήσεις της είναι σαν να πρόκειται να συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία!

Κι αυτό λόγω ονόματος, ιστορίας αλλά και… Γιώργου Τσουραπά, ενός καταξιωμένου παράγοντα στο ηλειακό ποδόσφαιρο, δύο δεκαετίες τώρα, που εμπνέει σεβασμό και σιγουριά.

Η «πριγκίπισσα του κάμπου», λοιπόν, έκλεισε προπονητή από το… πάνω ράφι, όπως αρμόζει στην ιστορία της, τον νεαρό και φέρελπι Ερνέστο Λυμπέρη, που μπορεί να είναι μικρός ηλικιακά (30 ετών), αλλά με πολλές παραστάσεις στους πάγκους της Α1 Κατηγορίας, έχοντας θητέψει 4 χρόνια στον Ολυμπιακό Σαβαλίων και 1 στον ιστορικό Αστέρα Αμαλιάδας και επιδεικνύοντας εξαιρετικό έργο.

Η Δάφνη, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως έχει βάλει τον πήχη ψηλά και θέλει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε πως από πλευράς μεταγραφών, έχει αποκτήσει τους Βατσή, Γεωργιόπουλο και Κώστα Κολοτούρο, ενώ έχει κρατήσει τον περσινό βασικό κορμό (Ρούνη, Κωστόπουλο, Παπαδόπουλο, Κόσκορη, Βασιλείου, Κοτζάι, Νίκο και Κώστα Θεοφιλόπουλο), στέλνοντας μήνυμα απανταχού πως η θέση της είναι στην Α1!

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot