FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη Ανδραβίδας: Συνεχίζει με Λυμπέρη

Ημερομηνία: 27-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Ερνέστο Λυμπέρης θα συνεχίσει να κοουτσάρει τη Δάφνη

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Δάφνη Ανδραβίδας θα συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν με τον Ερνέστο Λυμπέρη στον πάγκο. Ο 31χρονος ανερχόμενος και φιλόδοξος Αμαλιαδίτης προπονητής οδήγησε την ιστορική ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας αήττητη με 22 νίκες και 4 ισοπαλίες και τέρματα 86-19. Ως εκ τούτου η ανανέωση της συνεργασίας τους ήταν αναμενόμενη και μια φυσιολογική εξέλιξη. Ο Ερνέστο έχει θητέψει επίσης για ένα χρόνο στον πάγκο του ιστορικού Αστέρα Αμαλιάδας και 4 χρόνια στον Ολυμπιακό Σαβαλίων, για μια πενταετία δηλαδή ήταν προπονητής σε ομάδες της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας και πάρα το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη πολλές παραστάσεις.

Ο Γιώργος Μπουρούκης θα δυναμώνει τη Δάφνη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας

Στα μεταγραφικά, ο Γιώργος Μπουρούκης είναι η πρώτη δυνατή μεταγραφή της Δάφνης. Ο 31χρονος μέσος την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός της Θύελλας Πύργου με 19 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Μια σπουδαία προσθήκη για την «πριγκίπισσα του κάμπου» με έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή με θητεία σε πολλές καλές και ιστορικές ομάδες της Ηλείας, όπως στον Αστέρα Αμαλιάδας, στον Αίαντα Γαστούνης, στον Ηλειακό Λεχαινών, στον Ηλειακό Βαρθολομιού, τον Ατρόμητο Καβασίλων κ.α.

Η Δάφνη δυναμώνει με έναν ποιοτικό μέσο που δημιουργεί και σκοράρει και έπονται και άλλες στοχευμένες μεταγραφές με παίκτες που θα ενισχύσουν πολύ τους «κιτρινόμαυρους» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Τέλος, η Δάφνη ανακοίνωσε την ανανέωση των Ανέστη Σαραντούλια, Κλέιβι Κοτζάι κι έφτασε τις 5 ανανεώσεις καθώς είχαν προηγηθεί οι ηγετικοί Γεωργιόπουλος, Βατσής και Παπαχριστόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot