FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Λιόγας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, είχαν μεγάλη θέληση»

Ημερομηνία: 13-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου μίλησε για την σημαντική νίκη επί της Δόξας Λευκάδας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε την Δόξα Λευκάδας του Ντίνου Καλαμπάκου στην Ήλιδα το απόγευμα της Κυριακής, για το πρωτάθλημα της Elite League, έφτασε τις 12 νίκες σε 21 αγώνες (οι 9 εξ αυτών εντός έδρας) και ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον Ηρακλή. O προπονητής του Κοροίβου, Δημήτρης Λιόγας, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι, συνεχάρη τους παίκτες του για την μεγάλη θέληση και διάθεση που έδειξαν να κυνηγήσουν κάθε φάση στο παιχνίδι.

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι ο Δ. Λιόγας είπε: «Είναι πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε, το βασικό είναι πως οι παίκτες είχαν διάθεση να κυνηγήσουν κάθε φάση και το σκορ αντικατοπτρίζει αυτή την εικόνα. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη και καλά προπονημένη ομάδα, ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάει στραβά για μας, αλλά νομίζω πως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κάνουμε αυτή την μεγάλη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτές οι εβδομάδες που έχουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούν από ομάδες που έχουν μικρό ρόστερ».

Όσο για το αν υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα, ο έμπειρος Coach είπε: «Πάντα υπάρχουν προβλήματα. Η ομάδα είναι στη μάχη, άρα θα έχει πάντα κάποιους τραυματίες. Αλλά η θέληση των παικτών την ημέρα του παιχνιδιού τους φέρνει εδώ έτοιμους».

Στον Εύοσμο το Σάββατο

Ο Κόροιβος έχει πλέον μπροστά του, το προσεχές Σάββατο, το παιχνίδι με τον Αίαντα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, που είναι προτελευταίος με ρεκόρ 7-14. Η ηλειακή ομάδα προετοιμάζεται για μια ακόμα πολύτιμη νίκη στη μάχη της εισόδου στην πρώτη εξάδα, που οδηγεί απευθείας στο Final-8.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος