FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Λιόγας: «Πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν περιθώρια επανάπαυσης»

Ημερομηνία: 22-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο Κόροιβος κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο στην Ν. Ερυθραία τον Πανερυθραϊκό το απόγευμα της Τετάρτης, με 22 πόντους διαφορά, ωστόσο ο Coach Δημήτρης Λιόγας, φρόντισε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε να προσγειώσει τους πάντες ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με το Ψυχικό, που είναι το τελευταίο της χρονιάς, αλλά και του α΄ γύρου της φετινής Elite League. Κι αυτό διότι, όπως πολύ σωστά είπε, είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο, όπου κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε αρχικά για τη νίκη επί του Πανερυθραϊκού: «Κάναμε πραγματικά καλές επιλογές στην επίθεση. Τα νούμερά μας το δείχνουν αυτό, με 14/30 τρίποντα και 20/36 δίποντα. Θεωρώ, ότι οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι, ίσως και θυμωμένοι από το προηγούμενο αποτέλεσμα, ενώ βρήκαμε ίσως και τον Πανερυθραϊκό σε μια λάθος μέρα, ώστε σε συνδυασμό με τη δική μας απόδοση να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Για το φινάλε του πρώτου γύρου κόντρα στο Ψυχικό και την μέχρι τώρα πορεία του Κοροίβου, είπε: «Δεν υπάρχουν περιθώρια επανάπαυσης στην Elite League. Ο Πανερυθραϊκός κατάφερε στο προηγούμενο ματς να πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Ν.Ε. Μεγαρίδος με μεγάλη εμφάνιση, αλλά εμείς σε αυτό το ματς αποδείξαμε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να νικήσει οπουδήποτε. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει κάθε ομάδα να κοιτά την πορεία της παιχνίδι με παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, όπου δεν χωρά κανένας πανηγυρισμός όσο μεγάλη νίκη κι αν κάνεις».

Ο Κόροιβος αύριο, Σάββατο, στις 5μ.μ., θα υποδεχτεί στην Ήλιδα την ουραγό ομάδα του Ψυχικού (έχει 3 νίκες-11 ήττες) και με νίκη θα είναι στην πρώτη τετράδα με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου, απολογισμός εξαιρετικός αν αναλογιστούμε το μπάτζετ που έχει εν συγκρίσει με τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot