FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Λιόγας: «Κερδίζουμε με δυνατή άμυνα κι ελκυστικό επιθετικό μπάσκετ»

Ημερομηνία: 28-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος κέρδισε εύκολα το Σάββατο τον ισχυρό Ηρακλή στην Ήλιδα, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ και ο προπονητής, Δημήτρης Λιόγας, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι είπε πως η ομάδα με δυνατή άμυνα και ελκυστικό επιθετικό μπάσκετ καταφέρνει να κερδίζει τα περισσότερα ματς στην έδρα της.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά για τη νίκη με διψήφια διαφορά: «Η διαφορά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, γιατί στο μεγαλύτερος μέρος του παιχνιδιού κερδίζαμε με 20 πόντους, αλλά θέλαμε να προστατευτούμε λίγο. Μην ξεχνάτε ότι η επόμενη εβδομάδα είναι δύσκολη, έχει διπλή αγωνιστική με μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο Παπάγου, οπότε έπρεπε να προσέξουμε λίγο. Έχουμε κι έναν καινούριο παίκτη που ήρθε στη μέση της εβδομάδας και έπρεπε να προσαρμοστεί. Δεν είναι τόσο εύκολα όλα αυτά τα πράγματα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μου καταφέρνοντας να παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα και νομίζω πως παίζοντας ένα ελκυστικό επιθετικό μπάσκετ καταφέρνει να κερδίζει τα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδό της».

Όσο για τον νεοφερμένο Αμερικανό, Τάι-Σον Αλεξάντερ, ο Δημήτρης Λιόγας σχολίασε: «Νομίζω πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί και στην ομάδα και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αλλά είναι πολύ καλός παίκτης».

Όσο για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Α.Σ. Παπάγου και στην ερώτηση «τι βλέπετε να γίνεται», ο Λιόγας απάντησε με χιούμορ: «Θα σας πω μετά το παιχνίδι».

Ο Κόροιβος, αύριο, παίζει στο «Σαλούν» με το Παπάγου για την 10η αγωνιστική της Elite League, μια καλή ομάδα που έχει μια νίκη λιγότερη από τον Κόροιβο (5-4 έναντι 6-3 του Κοροίβου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot