FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Καπλάνης: Τολμάμε σταθερά και αξιακά

Ημερομηνία: 27-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτώβρη με την παράταξη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ του Σπύρου Σκιαδαρέση διεκδικούμε δυναμικά και αποφασιστικά την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού που ούτε τόλμησε ούτε υλοποίησε.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

-Ανάπτυξη του τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ισχυρές δομές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.Αστικά και περιφερειακά Κέντρα Υγείας με 12ωρη λειτουργία και παράλληλα,οικονομικά κίνητρα για τη στελέχωση και αναβάθμισή τους.

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 -Διεύρυνση συνεργασίας και διαβούλευσης με όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδας με στόχο να μετατρέψουμε την Δυτική Ελλάδα σε πανελλήνιο κόμβο καινοτομίας. Παράλληλα,θέσπιση προγραμμάτων ευαισθητοποίησης στα σχολεία για θέματα περιβάλλοντος και οικολογικού ενδιαφέροντος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

– Να εκπονηθούν ειδικές μελέτες και σχέδια αντιπλημμυρικής θωράκισης και προστασίας σε περιοχές υψηλού πλημμυρικού κινδύνου όπως είναι οι παραποτάμιες περιοχές εκβολής χειμάρρων, περιοχές που κατασκευάζονται ή έχουν κατασκευαστεί μεγάλα έργα υποδομής ( π.χ. Ολύμπια Οδός)  Ο Διονύσης Καπλάνης γεννήθηκε στη Βάρδα Ηλείας το 1984.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ) και εργάζεται ως λογιστής. Το 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, το 2015 μέλος της Κ.Ε ΠΑΣΟΚ και το 2019 περιφερειακός σύμβουλος Ηλείας με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot