FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Μπέλτσος για την επιτυχία της Κ. Φωτεινογιαννοπούλου: «Φάρος ελπίδας και αισιοδοξίας για όλους μας»

Ημερομηνία: 28-08-2023 | Συντάκτης:

Η Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου φωτίζει με την επιτυχία της, τον Πύργο, την Ηλεία, την Ελλάδα Συγκίνηση, θαυμασμό και περηφάνια, προκαλεί η επιτυχία της Πυργιώτισσας Κωνσταντίνας Φωτεινογιαννοπούλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KungFu Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών της Κίνας. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία της και η ανάδειξή της σε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, φανερώνει – μαζί με τις επιτυχίες και άλλων αρκετών αθλητών της πόλης του Πύργου – την δύναμη που κρύβει μέσα της η νεολαία μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος, δήλωσε για την επιτυχία της Κωνσταντίνας Φωτεινογιαννοπούλου τα εξής: “Οι επιτυχίες των νέων της πόλης μας, του νομού και της χώρας μας ευρύτερα, στον αθλητισμό, αλλά και σε κάθε δραστηριότητα της ζωής αποτελούν φάρους ελπίδας και αισιοδοξίας για όλους μας.

Η κατάκτηση της κορυφής για την Πυργιώτισσα Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου χθες, της Ηλείας Αγγελικής Σδούγα προχθές, του συμπολίτη Αρίωνα Κολιτσόπουλου λίγες εβδομάδες πιο πριν, μας δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να στηρίξουμε όχι μόνο τις δικές τους προσπάθειες, αλλά όλων των πολιτών, που ασχολούνται με τον αθλητισμό και αποτελεί μια υγιή διέξοδο, είτε για αυτούς που δραστηριοποιούνται ερασιτεχνικά, είτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Ως δήμος θα πρέπει να προσφέρουμε τις υποδομές εκείνες που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων που θέτει κάθε αθλητής και κάθε αθλήτρια. Και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειές τους, βάζοντας έτσι και εμείς ένα λιθαράκι, στο οικοδόμημα της επιτυχίας τους. Το οφείλουμε σε αυτά τα παιδιά και στην κοινωνία μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KungFu της Κίνας στην κατηγορία της. Συγχαρητήρια στον προπονητή της Γρηγόρη Σταματόπουλο του Αθλητικού Συλλόγου Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου, που άοκνα βρίσκεται στο πλευρό της και συμβάλει καταλυτικά στην αθλητική της πρόοδο. Συγχαρητήρια στους γονείς της Γιάννη και Γωγώ, που εμψυχώνουν την Κωνσταντίνα και την ενθαρρύνουν να πορεύεται με ήθος στον χώρο του υγιούς αθλητισμού”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot