FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αυγερινοπούλου: Κοινή περιοδεία με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Ημερομηνία: 31-05-2024 | Συντάκτης:

-Επισκέψεις στους Δήμους Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χάρη Θεοχάρη, συνόδευσε στην περιοδεία του στην Ηλεία, η Βουλευτής του νομού, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, στους δήμους Πηνείου και Ανδραβίδας-Κυλλήνης, το πρωί της Πέμπτης.

Ο κ. Θεοχάρης, σε κοινή του επίσκεψη με τον Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο και τον Βουλευτή Ζακύνθου, κ. Διονύσιο Ακτύπη, συνοδευόμενοι από την κα. Αυγερινοπούλου, είχαν συναντήσεις με τους Δήμαρχους Πηνειού, κ. Αλέξη Καστρινό και Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κ. Γιάννη Λέντζα, επισκέφθηκαν τον συνεταιρισμό φρούτων και λαχανικών ΥΡΜΙΝΗ και KAPLANIS FRUITS, συναντήθηκαν με πολίτες και στα Λεχαινά, ξεναγήθηκαν στο Λιμάνι της Κυλλήνης, ενώ επισκέφθηκαν την πρότυπη μονάδα γάλακτος ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ καθώς και το εργοστάσιο ΚΥΚΝΟΣ.

Στην διάρκεια των συναντήσεων, εξετάσθηκαν οι προοπτικές που μπορούν να δοθούν στους δύο πυλώνες ανάπτυξης της Ηλείας, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Σε ότι αφορά στον τομέα των αγροτικής παραγωγής, η κα. Αυγερινοπούλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται, με την στήριξη της Κυβέρνησης, μέσα από προγράμματα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξη, στα έργα που ήδη ξεκινούν για την ορθολογικότερη διαχείριση του νερού, μέσα από την υπογειοποίηση των δικτύων για την εξοικονόμηση του σημαντικού αυτού αγαθού και την ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή, όπως το έργο που ξεκίνησε πρόσφατα για την υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot