FOLLOW US: facebook twitter

CVC και πάσης Ελλάδος…

Ημερομηνία: 21-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Οι περισσότεροι από μας στην Ελλάδα «δουλεύουμε» για να αυγατίσουν τα κέρδη ενός εκ των ισχυρότερων πολυεθνικών κερδοσκοπικών επενδυτικών ταμείων στον πλανήτη δίχως να το έχουμε, καλά-καλά, συνειδητοποιήσει. Και όμως, αυτό το κάνουμε κάθε μέρα.

Πώς;

Το πρωί όταν βάζουμε γάλα (Δέλτα, Δωδώνη) στον καφέ, ή ψήνουμε εκείνη την έτοιμη κατεψυγμένη τυρόπιτα (Χρυσή Ζύμη) στο φούρνο.

Το απόγευμα, μετά τη δουλειά, όταν πηγαίνουμε σε μία από τις πιο γνωστές αλυσίδες καφέ (Flocafe, Everest, Goody’s) και εστίασης για τον αγαπημένο μας εσπρέσο.

Το βράδυ, όταν επιστρέφουμε στο σπίτι κατάκοποι από τη δουλειά, και πατάμε το διακόπτη για να φωτίσει το δωμάτιο και να ανάψει ο θερμοσίφωνας (ΔΕΗ).

Και εάν πάλι αρρωστήσουμε και αναζητήσουμε τις υπηρεσίες του ιδιωτικού νοσηλευτικού συστήματος είναι, και πάλι σχεδόν βέβαιο, πως θα πέσουμε πάνω στον αόρατο (αλλά πανταχού παρόντα) μεγάλο επενδυτή.

Με λίγα λόγια, είτε φας, είτε πιεις, είτε ανάψεις τον διακόπτη του ρεύματος, ή μπεις στο αυτοκίνητο, ή νοσηλευτείς στο ιδιωτικό νοσοκομείο (Metropolitan, Ιασώ General, ΥΓΕΙΑ, κ.α.) ή ακόμη και εάν βάλεις στη χύτρα εκείνο το κατεψυγμένο σπανακόρυζο (Μπάρμπα Στάθης) για να έχεις την αίσθηση πως τρως «σπιτικό φαγητό», και πάλι, τα «ακουμπάς» στα ταμεία του μεγάλου «στρατηγικού» επενδυτή…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot