FOLLOW US: facebook twitter

Χρυσό μετάλλιο στους Special Olympics για τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου!

Ημερομηνία: 07-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Ημέρα απίστευτης χαράς υπερηφάνειας και συγκίνησης για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα bocce κέρδισαν χθες οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου, συμμετέχοντας για ακόμα μια χρονιά στους αγώνες των Special Olympics Hellas που πραγματοποιούνται στο Λουτράκι Κορινθίας υμνώντας την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη.

«Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια δεν είναι για το μετάλλιο μόνο αλλά για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές μας και στο πλαίσιο του  “Ευ αγωνίζεσθαι “κατάφεραν τη μεγάλη νίκη!!! Μέσα από την μεγάλη αυτή  γιορτή της ένταξης και  του αθλητισμού  οι αθλητές χάρηκαν απίστευτα, έζησαν μοναδικές στιγμές, έκαναν νέους φίλους και απέκτησαν νέες εμπειρίες!!! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τις ευκαιρίες που δίνουν στους αθλητές, στους αθλητές μας και όλους όσους συνδράμουν την προσπάθεια των μαθητών μας! Υποκλίνομαι στο πνεύμα αλληλεγγύης σεβασμού και συνύπαρξης των αθλητών της αποστολής μας. Θερμά συγχαρητήρια και στην εκλεκτή συνάδελφο Χριστίνα  Ηλιάδου προπονήτρια της ομάδας για την πολύτιμη βοήθειά της στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου» επισήμανε η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη.

Οι     μαθητές   του   ΕΕΕΕΚ   συμμετείχαν στο   άθλημα  bocce  από   τις   3 έως και τις 8 Οκτωβρίου σε μια προσπάθεια ανάδειξης των ταλέντων τους στέλνοντας ταυτόχρονα το πιο ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και ένταξης!

Οι αγώνες των Special Olympics Olympics Hellas που ολοκληρώνονται σήμερα με την τελετή λήξης στο Ανοιχτό Θέατρο SportCamp, πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του     και   Αθλητισμού,   και   την   ενεργή   υποστήριξη   της   Περιφέρειας Πελοποννήσου   και   του   Δήμου   Λουτρακίου   –   Περαχώρας   –   Αγίων   Θεοδώρων. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος