FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικο παζάρι αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Ημερομηνία: 13-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με επιτυχία στέφθηκε η νέα δράση του Συλλόγου Αλληλεγγύη Γαστούνης με υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και φέτος, το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαστούνης το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου, στο ΚΑΠΗ Γαστούνης, με στόχο την ενίσχυση οικογενειών και συμπολιτών που έχουν ανάγκη τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Και τα δύο απόγευμα που ήταν το παζάρι ανοιχτό, η αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης κατακλύστηκε από κόσμο, που βρήκε την ευκαιρία αφενός να προμηθευτεί υπέροχες χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές φτιαγμένες εθελοντικά  με μεράκι και φαντασία από τις γυναίκες του Συλλόγου και αφετέρου αυτές τις ημέρες να δείξει την αλληλεγγύη του και την ανθρωπιά του έτσι όλοι να κάνουν Χριστούγεννα.

Μοναδικά γούρια,  Χριστουγεννιάτικα στολίδια,  πρωτότυποι πίνακες, καράβια με ξύλο, στεφάνια, κεριά  και πολλά άλλα είδη, μικρά έργα τέχνης, προμηθεύτηκαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο μπαζάρ για να στολίσουν το σπίτι τους τις ημέρες των εορτών και για να προσφέρουν τα δώρα τους στους αγαπημένους τους.

Ένα πραγματικό παζάρι αγάπης και ελπίδας από εθελοντές που ασχολούνται αφιλοκερδώς με την κατασκευή χειροποίητων δώρων προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να ενισχυθούν αναξιοπαθούντες που χρήζουν βοήθειας.

Τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους σε όλους εκείνους που βοήθησαν με την παρουσία τους και τις αγορές τους, έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία το παζάρι της Αλληλεγγύης Γαστούνης. Επίσης ευχαρίστησαν τους εθελοντές δημιουργούς των κατασκευών, τα μέλη και τους φίλους, όλους όσους στήριξαν την δράση του Συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot